ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Zednické práce, rekonstrukce, bourací práce, malířské práce, sádrokartonářské práce.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

EVEM group s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, návrh a instalaci veřejného osvětlení a montáže strukturované kabeláže.

Martin Tichý se zaměřuje na zakázkovou výrobu akvárií, terárií a na jejich servis, údržbu a revitalizace.

Martin Hájek se zaměřuje na elektroinstalace, montáž sádrokartónů, LED osvětlení a drobné stavební práce.

Elbetron s.r.o. se zaměřuje na slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace, na jejich montáž a dodávku.

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

HANZA SERVIS s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, soustružení, obrábění, svařování, povrchové úpravy a zámečnické práce.

Společnost MR.INSTAL s.r.o. nabízí zemní a výkopové práce, instalaci potrubí, dovoz štěrku a písku.

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Služby: -malířské a natěračské -poradenství v oboru barev a nátěrových hmot -vymalování interiéru, natření fasád, oken i dveří.

Instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Činnost: - rozvody plynu, vody a topení - montáž veškerých topných systémů, kotlů, topidel, radiátorů - montáž odpadů - výměna stoupaček i kanalizace - havarijní služba - odborné konzultace a poradenství v oboru instalatérství - montáž ...

Jakub Klusák se zaměřuje na poradenství v oblasti technického zařízení budov a provedení instalatérských prací a následných revizí.

Izolatérství Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - instalatérské - topenářské - zemní, výkopové - doprava (odvoz suti, písku, zeminy). Půjčovna nářadí: - vibrační deska - univerzální válec RT - bourací, vrtací kladivo - kalové čerpadlo - elektrocentrála.

VTP ekol s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské práce a výstavbu kanalizací a vodovodů.

Firma Rostislav Pospíšil se sídlem ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerými stavebními a řemeslnými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme např. bourací a demoliční práce, zemní práce, výstavbu hrubé stavby či kompletní stavbu na klíč dle jejich požadavků. Naše činnost: - komplexní stavební činnost - zednické práce - ...

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

Výroba: -tesařská, tesařské práce, tesař -dřevostavby, dřevostavba -prvky pro montované stavby -pokrývačské práce, pokrývač -truhlářské práce, truhlář. Montáž: -střešní konstrukce -pokládání střešních krytin, střešní krytiny.

Výroba: -aplikace hliněných omítek -aplikace marockého štuku -pořádání soukromých workshopů pro svépomocné omítání.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.