ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - garážové stání - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Výroba, instalace, opravy: -elektrických přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Pobočka: Skopalíkova 2354/47A, 76701 Kroměříž Tel.: 573332302.

Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Zateplování a rekonstrukce domů. Půdní vestavby, fasády, montáž střešních oken.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Tesařství. Tesařské práce. Pokrývačství. Pokrývačské práce. Montáže: - střešní krytiny. Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Zakázková výroba, prodej: -interiérová akvária -zahradní jezírka -skleněné korále, konponenty, výroba šperků, vánoční ozdoby. Celá ČR.

Práce: -klempířské,klempířství -pokrývačské,pokrývačství -montáž: -střešní konstrukce -střešní krytiny.

Provádíme: -montáž sadrokartonů -sádrokartonových příček, podhledů -sádrokartonových a kazetových, střešních oken Velux.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Pronájem - plošiny MP13práce - montážní plošina RUTHMANN T245 až do 26m - montážní plošina MP13, MP19 Elektroinstalační práce Opravy - veřejné osvětlení Výškové práce s motorovou pilou (ořezy stromů)

Rekonstrukce bytu na klíč: - bytová jádra, byty - kancelářské prostory, kanceláře - sociální prostory. Montáže: - sádrokartony, stropní podhledy. Pokládka podlahovin: - koberce, lina, dlažby. Malířství, malířské práce. Obkladačské práce.

Práce, poradenství, služby: - projekční kancelář - projekty občanských, průmyslových a zemedělských staveb - inženýrská činnost - stavební dozory - projekty interierů - dodávky staveb - dodávky interiéry - montáž centrálních vysavačů, sádrokartónů, podhledů - prodej betonových střešních tašek a komínů Leier - prodej tvárnic ...

Projekce: - zpracování návrhu systému pro vytápění, větrání, ohřev TUV - vypracování autorizované projektové dokumentace - úpravy stávajícího distribučního plynovodu - olejové hospodářství - zásobní nádrže propanu.

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.