ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Revize a zkoušky plynu v průmyslu. Kontroly plynu v průmyslu. Plynové otopy sklářských agregátu. Plynové otopy sklářských pecí a van. Revize kyslíku v průmyslu. Revize a zkoušky dusíku. Speciální plynové otopy. Revize a zkoušky plynových hořáků. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných a technických ...

Stavební firma. Rekontrukce staveb Demolice. Práce: - zednické - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody - topenářské, topenářství, instalace topení - plynařské. Montáže, opravy, revize: - plynových zařízení.

Tepelná izolace nátěrem: - na parovodech, boilerech, kotlích, tepelných výměnících, průmyslových pecích.

Interiéry na klíč. Stolařství, truhlářství.

Práce: -protlaky -řízené podvrty -vrtání - tvrdé materiály -výkopové práce -pokládka kabelů.

Profesionální obkladačské práce se všemi druhy materiálu. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, práce v interiéru i exteriéru.

Klempířství a oprava karoserií Izolatérství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Zednictví. Práce: -zednické, zedník -drobné stavební práce.

Provádíme pokládku podlahových krytin v bytech, soukromých domech, kancelářích a na úřadech. Jsme firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Vyměření zakázek a konzultace provádíme na místě zdarma. Rádi vám také poradíme, jak o kterou krytinu pečovat.

Maloobchod, prodej: -netkané bytové textilie -vpichované koberce -PVC krytiny -dřevěné a plovoucí podlahy. Podlahářství. Servis, instalace, montáže, pokládka: -veškeré podlahoviny.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader na klíč - obkladačské práce.

Podlahářství. Práce: -kladení parket, PVC a koberců -renovace všech druhů podlah včetně lakování.

Výroba, dřevovýroba, pila, pilařská výroba, prodej: -europalety, palety -dřevěných beden a obalů -řeziva včetně sušení. Prodej, maloobchod, velkoobchod, dodávka: -stavebního materiálu -stolařského materiálu -velkoplošný stolařský materiál -řezivo, řeziva -dřevěné bedny a obaly -eurohranoly -dřevotřískové desky V-20 ...

Malířské práce. Natěračské práce. Nátěry fasády.

Elektromontážní, projekční práce - revizní činnost - silnoproud

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah

Montáže, oprava, revize: -hromosvody. Výškové práce.

Výroba, zámečnické práce: - konstrukcí - schodiště s bočnicemi, točité, deskové, vřetenové…, zábradlí, nadstřešky, zábrany.

Dodávka, montáže, instalace: -VODOinstalace, kanalizace, rozvody vody, odpadů -TOPO, ústřední vytápění, topení -PLYNoinstalace -tepelná čerpadla -solární systémy

Stavební firma. Práce: - stavba, rekonstrukce rodinných domů - hydroizolační práce - výstavba inženýrských sítí - pozemní stavby - výkopové práce. Řemeslo: - zedník, tesař, izolátér, nstalatér, elektrikář.