ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Elektromontáže. Elektroinstalace. Servis, opravy, revize: - elektrické zařízení.

Prodej: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební, komunální mechanizace -náhradní díly. Střední, generální opravy, servis: -stroje -agregáty. Práce: -nakladačem -jeřábem -zemní

Práce: -truhlářství, truhlářské. Zakázková výroba: -dřevěné hračky -bedny, kufříky -vybavení, pomůcky pro Základní školy a Mateřské školky (mimo nábytku).

Servis, opravy: -plynové kotle: -DOKON, PROTHERM, VIADRUS, THERM, ORAKO -MORA, KPZ-PÍSEK, QUADRIK, KARMA -Termostar. Čištění: -plynové spotřebiče.

Práce, montáž: -elektroinstalace.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Práce, montáž: - plastové izolace staveb - fóliové povlakové krytiny - renovace fóliových povlakových krytin - fóliové povlakové izolace.

Montáž, dodávka: - plovoucí podlahy. Práce podlahářské.

Práce, řemeslo: - elektro - veškeré elektroinstalace, elektromontáže - zabezpečovací zařízení - slaboproud, silnoproud - vysoké, nízké napětí.

Kominictví. Práce: -kominické.

Provádění zateplování rodinných domů, chat a garáží. Nabídka rekonstrukcí interiérů a koupelen či pokládání zámkových dlažeb.

Nabídka vodoinstalatérských a topenářských prací včetně dodávky materiálu.

Provádím obklady a sádrokartonářské práce.

Sklenářství. Práce: - sklenářské.

Realizace: -objekty -interiéry -expozice -stavby. Výroba, prodej: -nábytek -zařízení interiérů -skleněné posuvné dveře -sprchové kouty

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Výkopové, zemní práce: -prováděné bagrem JCB 3CX -výkopy pro základy rodinných domů -úpravy stavebních pozemků a zahrad -hloubení jam pro bazény a jezírka -zemní práce související s opravou vodovodu, kanalizace.. -zajištění odvozu zeminy nákladní dopravou.

Stolařství, stolárna. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kuchyně -dětské a studentské pokoje -obývací stěny -ložnice -vestavěné skříně -kancelářský, pro ordinace, učebny, dílny -židle.

Práce: -komplexní stavební na klíč -oplocení, ploty - PVC -obkladačské, obklady, dlažby.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Geodetická a kartografická kancelář. Práce: Katastr nemovitostí – geometrické plány, vytyčení hranic Práce v geodetických bodových polích Polohopisné a výškopisné měření Účelové mapování Tvorba základních map závodů, měst, obcí apod. Tvorba digitálních mapových podkladů Inženýrská geodézie – vytyčení staveb, kontrolní měření Zeměměřická ...

Práce: -instalatérské: -vodoinstalace, rozvody vody -topo, topenářské: -ústřední topení -plynařské, plynoinstalace. Dodávka, montáže: -vybavení koupelen -sanitární keramika -rekonstrukce koupelny.