ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -elektromontážní, elektromontáže NN, VN, TS, VO -projekty pro energetiku.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Práce: -bytové elektromontáže, elektromontážní, elektroinstalace, elektroinstalační: -kompletní silnoproudé -slaboproudé: -domácí telefony -anténní rozvody bez montáže antény -hromosvody.

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce: -výroba pergol -zahradní nábytek, truhlíky, lavice, stoly -ploty.

Práce: - truhlářské, truhlářství. Výroba: - eurookna, dveře - nábytek: - lamino, dýha - kuchyně, ložnice, obývací stěny - postel, stůl, botníky - vestavěné skříně, posuvné dvěře - dveře masiv - zakázková výroba.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Realizace střech na klíč. Rekonstrukce střech. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Prodej: - střešní materiály. Zateplení šikmých střech. Poradenská a rozpočtová činnost.

Elektroinstalace. Elektromontážní práce: - silnoproud - hromosvody - rodinné domy, byty - průmyslové elektroinstalace.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, fasádní nátěry.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Stolařství, truhlářství. Stolařská výroba: - nábytek (zakázková a isériová) - dřevěné ploty.

Práce: -opravy plynových spotřebičů.

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Autodoprava. Zemní, výkopové a bourací práce.

Práce: - elektroinstalace - elektromontáže - zámečnické. Výroba: - rozvaděče.

Práce: -malířské, natěračské.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Služby: -stavební práce, -poradenství v oboru stavebnictví.

Práce: -podlahářské, podlahářství, podlahář, podlahy.

Řemeslo, práce: -malířské, -lakýrnické, -natěračské.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.