ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Kontrola a čištení komínů, vložkování a opravy komínových systémů, servis a revize komínů a komínových systémů.

Provádíme: -servis, revize, měření, kolaudace, montáže komínových a topných systémů a zařízení, -čištění komínů, -výškové práce. -Pracujeme se značkou Schiedel. -Zlínský kraj

Rozvody, údržba, oprava vodo-topo: -vodoinstalace -topenářské instalace. Instalace: -zařízení na úpravu kapalin magnetickým polem.

Kamenictví. Výroba, prodej: -terasové schody -venkovní, vnitřní, samostatné -parapetní desky

Práce: -elektromontážní, elektromontáže

Služby: -kominické (kominík): -kolaudace komínů -zaústění spotřebiců na paliva: -plynová, tuhá, kapalná, -čistění všech komínových průduchů, ústředních kotlů, veškerých topidel. -vydávání kolaudačních rozhodnutí. Revize: -technik komínů, -prohlídky, kolaudace, revize, -certifikát.

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Výroba, montáž, prodej: -stavební klempířství -oplechování -parapety, rýny.

Stavební činnost. -zajišťování k - kompletní stavební a demoliční práce

Výroba: -na zakázku: -dřevěné obložení -drobné dřevěné výrobky. Práce: -stolař -truhlář. Kovovýroba: -zakázka: -kovové výrobky.

Elektroservis. Oprava, servis: -bojlery, sporáky. Montáž, instalace: -elektro, elektroinstalace.

Práce vodo-topo-plyn: -instalatérské, instalační: - vodoinstalační, vodoinstalatéské, - topenářské, topenářství, topení, - plynoinstalační, plynařské.

Opravy, údržba komunikácí a veřejných ploch. Služby: - zametání, čištění: - vozovky, ostatní kumunikace - chodníky, nádraží, haly - drobné dlaždické práce: -zadlážky vjezdů, domů, chodníků Práce: - výkopové, zemní - elektrikářské.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování, -natěračské, natěračství, nátěry, -fasády, -tapetování, lepení tapet.

Práce: -demolice, demoliční -zemní, výkopové. Montáž, oprava, servis: -venkovní plynová zařízení -rozvody plynu.

Služby: - geologické práce - sanace a průzkumy zemin a vod - likvidaci odpadů

Truhlářství: - výroba nábytku

Služby: -vložkování komínů -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -kovovýroba.

Truhlářství. Výroba: -okna, eurookna, dveře. -nábytek.

Kominík. Služby: -kominické, kominictví: -čištění, prohlídky, kolaudace, revize komínů.

Služby: - zedník, zednictví

Umělecké kovářství a zámečnictví, umělecká tvorba, kovářské práce. Kovovýroba, výroba, montáže, prodej: -kované, nekované, nerezové kovové výrobky: -zábradlí, brány, mříže, štíty, držáky, vrata, dveře, panty, kliky, závory, reklamy, ... -bytové doplňky-stoly, židle, lavičky, postele, lustry, lampy, konzoly, věšáky, ...

Drobné stavební práce: - šamotářské - zednické - podlahářské - bourací.