ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: -stavebně stolařské,stolařství -tesařské,tesařství.

Stolařství,truhlářství. Dřevovýroba,výroba: -interiérový nábytek -kuchyně,kuchyňské linky.

Služby: -rámování obrazů: -rámy dřevěné -rámy kovové. Výroba,zhotovení: -paspartování: -pasparty textilní,kartonové.

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Práce: -kompletní stavební práce. Stavba,montáž: -suché stavby - sádrokartony.

Výroba, stolařství, truhlářství: -nábytek z masivního dřeva - smrk, nábytku bytového: -patrove postele, jednoluzka, manzelske postele, komody, pradelniky, zrcadla, věšákové stěny skříně, police, nocni stolky, ulozne prostory atd.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Práce, řemeslo: - izolační - izolace: - ploché střechy - stavby.

Elektroinstalace, elektromontáže: -rozvody telekomunikační sítě. Demolice a zemní práce: -ruční a strojní.

Geodetická a kartografická kancelář. Práce: -geodetické -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -účelové mapy -mapové podklady pro projektování.

Nabízíme: -geologické práce -průzkumy a sanace, průzkumné, sanační -geologický průzkum -dekontaminační plochy, plocha -čištění kontaminované materiály a zeminy, kontaminovaná zemina -biodegradace kontaminovaných zemin, vod IN SITU -hodnocení nebezpečných odpadů, nebezpečné odpady -ekologické práce, ekologie, průzkum, ...

Práce: -malířské a natěračské práce : -dekorativní interiérové malby -natěračské, nátěry fasády, oken, dveří, zárubní, radiátorů, podlah aj...... -štukatérské, Benátské štuky. -tepelné stěrky

Malířství a natěračství. Práce: -malířské,malby,malování: -byty,kanceláře,hotely,inretiéry -natěračské,nátěry,natírání: -okna,dvere,střechy,podlahy,parapety, okenní rámy,zárubně,okapy -vysokotlaké nanášení materiálu AIRLESS -nátěry fasády.

Výroba z pozink. plechu: - prvky umožňující rozvod teplého vzduchu od krbové vložky - rozvody rekuperace

Realizace: -eletroinstalační materiál -elektronické zabezpečení objektů. Montáž,servis,revize,prodej: -zabezpečovací,kamerové,docházkové a přístupové systémy -požární ochranné snímače -videotelefon -klimatizace-vzduchotechnika -trezory -ozvučení objektů.

Služby: -uměleckého kovářství a zámečnictví -zábradlí, panty, kliky, branky, rošty, koše, mříže, lustry, garnýže, stolky, svícny, křesla, žedle, krbové nářadí...

Práce, montáž: -elektromontážní VN, NN -elektroinstalace NN -projekce, projektování NN, VN -revize -montáže domovní přípojky -zemní práce -vysokozdvižná plošina.

Výměna, montáž: -podlahového topení, radiátory -solárních systémů -vody, odpadů, plynu a plynových kotelen -Zlínský kraj, Olomouc, Praha.

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Hodinový manžel: -drobné opravy a instalatérské, elektrikářské práce -drobné zednické práce -montáž, opravy nábytku -instalace poliček, obrazů -dovoz a odvoz menších věcí -montáž světel, lustrů, garnýží...

Práce jen pro Správu majetku města Kroměříže: -instalatérské, instalační: -topenářské, topenářství, topenář -plynařské, plynařství, plynař.

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.