ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -zeměměřičské, kartografické -geometrické plány pro řešení majetkoprávních vztahů -mapové podklady pro projekty staveb. Služby: -právní a poradenská činnost v katastru nemovitostí.

Stavební práce: -zednické práce - omítky, zateplování fasád, zdění, potěry, obklady -sádrokartony a kazetové podhledy -výstavba rodinných domů -zámkové dlažby -půdní vestavby -montáž sádrokartonu.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Autodoprava, přeprava, doprava: -nákladní Práce: -zemní

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Práce: - zednické, zedník - omítkářské.

Vodohospodářské stavby. Stavby, provedení, realizace: -vodovody -kanalizace -komunikace -zemní práce všeho druhu -vodojemy -čistírny -úpravy vodních toků. Práce s vlastní mechanizací CATERPILAR.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Řemeslnické práce: - malířské, malířství - natěračské, natěračství - malby omítek a sádrokartónů - nátěry truhlářských výrobků (okna, dveře apod.) - nátěry zámečnických a klempířských konstrukcí (zárubně, zábradlí, střechy, parapety … ) - nátěry potrubí a nástřik otopných těles - nátěry omítek a betonových povrchů (linkrusty, ...

Zemní práce. Výkopové a demoliční práce.

Elektromontáže, projekce, revize: - elektrická zařízení. Školení: - bezpečnostní předpisy v oblasti elektro.

Vodoinstalatérské a topenářské práce. Montáž, prodej, servis, oprava: - pozinkované, plastové a měděné potrubí.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Kompletní dodávka, montáž, oprava, renovace: - dřevěných podlah - vlysových, parketových, palubových použitý materiál je domácí i exotický - restaurování historických podlah a parket - repase - renovace - sportovní podlahy - odborná konzultace - plovoucích podlah.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra. Maloobchodní prodej: -sanitární zařízení -kompletní vybavení koupelny -podlahy. Práce: -zateplování fasády. -sádrokartony.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské (vodoinstalace) -topenářské (topení) -plynařské (plynoinstalace) -montáže ústředního vytápění. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Opravy, izolace, nátěry: - střechy - fasády - balkóny. Malířské a natěračské práce.