ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Malířské a natěračské práce.

Vodoinstalatérské a plynařské práce.

Stolařství. Atypická stolařská výroba na zakázku: - nábytek-kancelářský, kuchyňský, studentský, koupelnový - nábytek z masivu - vestavěné skříně, šatní stěny (šatníky) - vchodové dveře, dveře do interiérů - zahradní pergoly a nábytek - dřevěné ploty a obklady - dřevěné schody samonosné - dřevěné stupně pro schody na beton nebo ...

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.

Klempířství. Práce: -klempířské.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -opravy elektrospotřebičů.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Kamenictví, kameník. Zpracování: -přírodní kámen.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Práce: -stavební. Služby: -projekce.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Práce: -podlahářské, podlahářství, pokládání podlahových krytin, podlahy -obkladačské, obkládání stěn, obklady.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce : - stolař - truhlář.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, malby: -byty, kanceláře, školy, haly, schodiště -natěračské, nátěry, natírání: -okna, dveře, topení (radiátory), ploty (oplocení), střechy, konstrukce.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Služby: -montážní instalatérské práce -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -montáže a opravy plynových spotřebičů -dodání zařizovacích předmětů a veškerých instalačních materiálů.