ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář.

Řemeslo, služba: - malířské práce - natěračské práce.

Řemeslnické práce: - vodoinstalační práce.

Práce, řemeslo, výroba: - stolařské - truhlářské.

Výroba, prodej, služby: - sklenářství - rámování.

Výroba, dřevovýroba, stolařství, stolárna, truhlářství: -dřevěného nábytku na zakázku z velkoplošných materiálů laminát, překližka, spárovka, MDF* a masivu: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -obývací pokoje, obývacích pokojů -vestavěné skříně, vestavěných skříní -výrobky ze dřeva masivu: -schodiště, schodišť, ...

Práce: -sádrokartonářské -montáže suchých staveb -podlahářské - montáž, pokládky, vyrovnání, broušení -koberce, lino PVC -plovoucí podlahy -renovace parket -lamino, masiv.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Řemeslnické práce: - malířské práce - natěračské práce.

Řemeslo, oprava, úprava, služby: - vodo, topo - instalatér - topenář. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Výroba: - kuchyňský nábytek. Vzorková prodejna: - Náměstí T.G.M 134, Rožnov p. Radhoštěm - tel: 571 629 057.

Montáž, oprava: - elektrické a plynové zařízení.

Prodej, montáž: - kotle na plyn. Topenářské práce.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Práce: -malířské, malířství: -malba a tapety interiéru -štuky i dekorační malby -lakýrnické, lakýrnictví -natěračské, natěračství, nátěry: -v interiéru i exteriéru -fasády. -výškové práce.

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.

Broušení a leštění pomníků. Stavění nových pomníků. Renovace: - staré pomníky. Kamenické práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Práce: -pokrývačské,pokrývačství: -oprava a rekonstrukce střechy. -montáž,instalace všech druhů střešní krytiny. Výroba: -klempířské prvky.

Příprava a dodávka - řezivo Tesařské práce - doplňkové práce kalkulace, vypracování cenových nabídek dle dodaných projektů, konzultace stavba - dřevěnice - montované domy - doplňkové stavby jako pergoly a altánymontáž - krovy - dřevěné konstrukce - altány a pergoly - štíty a stropy

Výroba a prodej - vitráže Prodej - skleněné šperky Výroba - skleněné šperky