ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výroba - mříže Opravy - kované krbové doplňky - udírny Výroba - kované krbové doplňky - udírny Výroba - kovaný nábytek a bytové doplňky Výroba - kované ploty - kovaná zábradlí Svařování menších konstrukcí Zámečnické práce - umělecké kovářské práce Výroba - kování

Montáž: -sádrokartonové systémy(podhledy, příčky,podkroví) -minerální podhledy -konstrukce pro sádrokartony a podhledy -plovoucí podlahy.

Elektroinstalační a elektrikářské práce

Oprava - obráběčské strojů a zařízení Oprava - jednoúčelové stroje a zařízení Zámečnictví

Instalace - anténní systémy Výškové práce v extrémním prostředí Výstavba - mobilní sítě

Zámečnictví. Práce: -strojní zámečnické -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské,instalace vody -TOPO,topenářské,topenářství,instlace topení.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické,zámečník. Výroba,kovovýroba: -zakázková výroba z nerezu,mosazi, mědi,železa -nerezová zábradlí (nerezové).

Práce. -zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství.

Stavební firma. Výstavba,oprava,rekonstrukce: -bytová jádra -půdní vestavby -nástavby sádrokartonovým systémem -občanské i bytové stavby. Práce: -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství. Montáž: -minerální podledy DONN-THERMATEX -laminátové a masivní plovoucí podlahy. Návrh,realizace: -interiéry -kuchyňské linky ...

Práce, řemeslo, projekty, instalace, montáž, oprava: - vodo - topo - plyn - plynoinstalace, ústřední vytápění zdravotechnika - ústřední vytápění, výměna kotlů, radiátorů - instalace ústředního vytápění kov, měď, plast - průmyslové plynovody, domovní přípojky, montáž plynových kotlů, bojlerů, sporáků, topidel - ...

Zateplení - fasády ZELENÁ ÚSPORÁM Zemní a výkopové práce Obklady - dlažby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč - půdní vestavby Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra Střechy na klíč

Práce: -VODOinstalační,vodoinstalatérství, instalace vody.

Natěračské práce Malířské práce

Elektroinstalace,elektromontáže. Montáže,opravy,revize a zkoušky elektrických zařízení.

Geodetické a zeměměřické práce

Izolační práce: - zvukové - tepelné - protiotřesové.