ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Stavební firma. Malířské a natěračské práce.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Projektová činnost ve výstavbě -Automatizované zpracování dat.

Truhlářství, podlahářství

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství, podlahářství -Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod

Práce: -truhlářské,truhlářství. Výroba: -nábytek.

Zeměměřičské a kartografické práce.

Stavební práce: -zateplování fasády,tepelné izolace -obkladačství,obkladačské - pokládka obkladů a dlažby.

Rekonstrukce,stavba,výstavba: -střechy,montáže střešní krytiny. Práce: -pokrývačské,pokrývačství -klempířské,klempířství -montáže sádrokartony -obkladačské,obklady,dlažba -zednické od A do Z.

Servis,údržba,čištění,revize: -nádrže a zařízení po ropných produktech -nádrží na skladování ropných produktů do celkového objemu 100 m3,včetně instalace a souvisejících zařízení. Servis,čištění,opravy: -automobilové cisterny i přívěsy a souvisejících zařízení zn. Avia, Praga,V-V3S,T-111,T-138,T-148,T-815: -vše mimo ...

Práce: -zednické,zednictví,zedník -obkladačské,obkladačství,obkladač, obklady.

Truhlářství, podlahářství

Velkoobchod. Kooperace. Poradenství ve strojírenství.

Stavební firma. Provádění,výstavba: -jednoduché stavby. Práce: -ruční výkopové práce: -telekomunikace,plyn,energetické rozvody,atd. -demolice,zemní práce. Kovovýroba,výroba: -svařování a povrchová úprava kovů. Činnost zajištěna pomocí více jak 200 zahraničních pracovníků. Kategorie ubytování: -ubytovna s celoročním ...

Předmět podnikání: -Vývoj mechanických konstrukcí, poskytování software Koupě: -zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba,oprava,servis,instalace,montáž: -elektrické stroje,přístroje -elektrospotřebiče. Práce: -elektroinstalační,elektroinstalace -elektromontážní,elektromontáže -elektrikář.

Revize,oprava,servis,montáž,dodávka: -hromosvody.