ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.

Rizikové práce nejen ve výškách: - nátěry podbití, okapů, konstrukcí atd. - mytí oken, fasád, střech, dlažby atd. - instalace zábran a opravy děr po ptactvu - wapování - mytí- čištění všech povrchů - demolice menších rozměrů - opravy na RD, BD, PD. - Kácení, ořez a střih stromů - čištění studní.

Malířské a natěračské práce ve Zlíně a okolí. - výmalba domu, bytu, kanceláře - malování průmyslových hal, nebytových objektů - nátěry fasády, střech, okapů - nátěry podlah, radiátorů. Příprava povrchů pro malbu nebo nátěr.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství. Montáž, oprava, rekonstrukce: -střechy. Prodej: -střešní krytina -KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT.

Pokládka: - venkovní dlažba - zámková, kamenná, betonová dlažba, ploché dlažby, žulové kostky, obklady, pískovce, formátované desky, obruby, palisády, rekonstrukce bytů. Realizace: - zahradní architektura - kamenné zídky - komunikace - chodníky - přístupové, příjezdové cesty.

Prodej, montáže, servis, projekce: - chladící a mrazící boxy včetně technologie na ekologicky nezávadná chladiva pro masny, potraviny, restaurace, obchody - klimatizace do kanceláří, bytů, prodejen, potravinářských provozů. - tepelná čerpadla, klimatizace - chlazení vody.

Velkoobchodní sklad, prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Montáže: -osvětlení -bazénové technologie -regulace ohřevu a filtrace.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Kontrola a čištění komínů, frezování dehtu, revize spalinových cest při kolaudaci nebo výměně spotřebiče.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Průmyslové podlahy na bázi polyuretanů a epoxidů. Výroba: - epoxidové a polyuretanové stěrky pro průmyslové haly, provozy a sklady - antistatické stěrky pro speciální provozy - pro muniční sklady, lakovny, IT pracoviště, sklady s elektronikou nebo nemocniční provozy JIP, ARO - protismykové stěrky s dopravním značením pro vysokou ...

Tesařství a pokryvačství. Montáže sádrokartonů a tepelných izolací.

Elektroinstalace, elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -zabezpečovací systémy. Výroba: -rozváděčů NN do 1000V.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Malířství a natěračství

Společnost EDTS ENGINEERING, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá vytvářením rozsáhlých projektů s aplikací elektrických pohonů, PLC, PC a implementací software při výrobě nových nebo rekonstruovaných strojů a technologických zařízení. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes vývoj, projekci a výrobu až po montáž, včetně servisu systémů ...

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Firma wood-ART Jan Brlica se sídlem v Okrese Vsetín nabízí umělecké zpracování dřeva, zakázkovou truhlářskou výrobu a dřevořezby. Součástí naší činnosti je např. výroba loveckých interiérů, komponentů historizujícího nábytku, dřevořezeb se sakrální tématikou, hodin, bytových doplňků a štípaných šindelů. Naše činnost: - umělecké zpracování ...

Zemní a výkopové práce. Demolice. Nákladní doprava. Prodej kameniva.

Truhlářství výroba nábytku.

Silnoproudé, slaboproudé elektromontáže. Elektro engineering. -elektromontáže -počítačové sítě -kamerové systémy -zabezpečovací sytémy.

Kamenictví. Výroba, montáže, renovace, opravy: -nových pomníků na zakázku - pomníky, náhrobky pro jednohroby, dvojhroby, urnové hroby. Realizace: -betonové základy. Služby: -broušení kamene -sekání, zlacení 24k. zlatem, stříbření, pískování nápisu Prodej náhrobních doplňků: -lampy, vázy, kříže.

Práce: -stavební klempířství: -výroba, montáže klempířských produktů -montáž střešních oken -umělecké klempířství -pokrývačství -rekonstrukce střechy -pokládka střešní krytiny.