ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Strojní zámečnictví, nástrojářství. Servis strojů Rattunde (ACS, BM, BDM, WDM, TI, SRT). Inovace strojů a dílů .

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Elektroinstalační práce, elektroservis. Oprava a servis: - PC notebooků, počítačů - LED televize - audio video techniky, zesilovačů - pračky, myčky, sporáky - kávovary. Působíme v okolí Uherského Brodu.

Provádění: -tepelná izolace a hydroizolace polyuretanovou pěnou: -svislé a vodorovné konstrukce (střechy) -nádrže a chladící boxy -výplně dutin polyuretanovou pěnou. Výroba: -výrobky z tvrdé polyuretanové pěny.

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce všeho druhu. Opravy a rekonstrukce: - pokovení zkorodovaných ocelových zámečnických a klempířských konstrukcí - hydroizolace plochých střech včetně nátěrů - sanace betonových konstrukcí - zateplovací termoizolační stěrky TK therm 3.tisíciletí, včetně nátěrů - venkovní ...

Kominictví Koníček provádí běžné kominické práce. Hledáte-li kominíka z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště, obraťte se na mě. Jsem zkušený kominík s letitou praxí a kvalifikací v oboru kominictví. Provádím kontroly komínů dle vyhlášky nebo komín vyčistím či poradím v různých situacích ohledně komínů. Provádím tyto kominické práce: - ...

Stavební firma. Zateplování fasády: - rodinné domy - bytové domy.

Práce: -sádrokartonářské -zateplování budov PAULÍN, STOMIX -dekorační omítky -obklady koupelen -bytová jádra -opravy komínů -zelená úsporám.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Kominictví - působnost ve Zlínském kraji. Revize komínů. Kontrola, čištění komínů - pro kotle na tuhé paliva, plynové kotle, krbová kamna a krby. Stavby komínů. Sídlo: - Praha 4 - Chodov 149 00, Majerského 2034/13.

Čištění kanalizací a odpadů strojově tlakovou vodou. Zajišťujeme služby ve Zlíně a okolí.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Malíř pokjů. Malířské a natěračské práce: - výmalba bytů, domů, kanceláří - nátěry dveří, zárubní, radiátorů - natírání plotů, pergol aj. dřevěných a kovových povrchů