ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Činnost - restaurování a výroba nábytku.

Výškové práce: - práce ve výškách - opravy balkonů, lodžií - ochrana proti ptactvu - mytí oken, skleněných ploch.

Zednické práce: - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažba.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin - renovace parket.

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Práce: - zemní - demoliční.

Stavební firma, práce. Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domky na klíč -inteligentní elektroinstalace -krby. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské

Stavby všeho druhu. Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Specializace na realizaci šikmé a ploché střechy, terasy a stříkané izolace.

- elektrické instalace - velkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidel - výroba a instalace průmyslových i elektrických zařízení - technické zkoušky a analýzy - bezpečnostní a pátrací činnosti

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Montáže, revize, opravy i porevizní: -elektroinstalace, elektrická zařízení -hromosvody. Montáž a opravy: -elektrické vytápění -domácí telefony -elektrické zámky a vratníky. Domovní instalatérské práce, instalační: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu.

Komplexní řešení silnoproudých a slaboproudých technologií. Havarijní a poruchová služba elektro. Elektromontážní práce: - v rodinných domech - bytech - firmách - garážích - chatách i jiných objektech. Silnoproudé instalace: - hromosvody dle nové ČSN EN 62 305 - vyřízení, realizace odběrných míst pro E-ON, ČEZ - LED ...

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Podlahářsé práce. Pokládka, prodej: - tradiční i exklusivní plovoucí podlahy.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Pronájem: - montážní plošiny - vysokozdvižná plošina. Autodoprava: -13 aut AVIA, multicara, TATRA 815. Práce: -s motorovou pilou: -kácení, prořez, likvidace - stromy, keře -přípravné práce pro stavby -výškové práce -práce s vysokozdvižnou plošinou.

Výstavba, rekonstrukce, zateplování rodinných domů, bytových domů. Práce: - obkladačské a sádrokartonářské práce - nátěry fasád - čištění fasád pomocí vysokotlakých přístrojů - odstranění mechů, řas a plísní ze všech druhů povrchů. Vizualizace fasád.

Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.