ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Realizace, návrhy, opravy, rekonstrukce: -střechy.

Zabývám se CNC obráběním, zámečnickou výrobou a výrobou jednoúčelových strojů a zařízení. Disponuji vlastním strojním vybavením. Nabízím zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, lisařské práce, svařování, vrtání, frézování. Kontakt telefonicky pouze v pracovní dobu.

Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, interiéry a zakázkový nábytek. Sídlíme 15km od města Zlín. Zajistíme všechny služby od zaměření a návrhu po výrobu a montáž. Prodáváme spotřebiče, stoly, židle, postele, matrace, dětské pokoje, kancelářský nábytek, dveře, podlahy, schodiště atd. Výroba na zakázku, prodej, montáže: -bytový ...

Provádění klempířských, pokrývačských a drobných zednických prací. Nabídka realizací šikmých a plochých střech.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní. Dodávka, montáž: - čistírny odpadních vod - projektová dokumentace. Půjčovna: - stroje a nářadí - vozidla. Řezání: - asfaltový povrch.

Kamenictví: -urnové hroby -jednohroby -dvouhroby -žulové schody -nápisové desky -rekonstrukce památek.

Stavební práce, rekonstrukce, přestavby, opravy, demolice: - rodinné domy - průmyslové stavby a budovy - bytová jádra - koupelny - sádrokartony, podhledy. Pokládka, práce: - obklady - dlažby.

Kolařství Vyrábím všechny druhy a typy dřěvěných loukoťových kol, kočáry bryčky kanony vozy a kola na veterány Vyrábím zo strarým postupem a dodávám kola včetně kovářské práce

Nákladní autodoprava - vůz V3S třístranný sklápěč s hydraulickou rukou - zemní práce pásovým minibagrem 1, 5t. Elektroinstalační práce - elektrické přípojky nízkého napětí k rodinným domům - elektroinstalace - elektrorevize.

Geodetická činnost: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytýčení vlastnických hranic - vyúčtování práce na stavbách - vyhotovení podkladů pro projekční práce - zaměření skutečného provedení stavby v digitální formě.

Stavební práce: - montáž sádrokartonů - zateplování fasád - omítky - pokládka zámkové dlažby - zednické práce.

-maliřské a natěračské práce (hlavní činnost)

Stavební práce: - omítky - drobné zednické práce - samonivelační podlahy. Prodej - stavební materiál, stavebniny: - okenní profily - pracovní oděvy.

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování ...

Kamenosochařství. Zpracování: - žula - mramor - pískovec - onyx - Technistone - Velkoplošné keramické desky Výroba: - dlažba - obklady - kuchyňské pracovní desky, kopelnové desky - schodiště - parapety - kamenné fasády.

Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - zasklívání balkónů a lodžií Zasklení balkonů. Zasklení teras, atánů, pergol. Zimní zahrady

Stavební činnost, novostavby, opravy, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce, přestavba - subdodávky pro velké stavby - dlažba, obklady, nástřiky, osvětlení - elektroinstalace - interiéry na klíč - půdní vestavby.

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Služba, práce: Montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení do 35kV -elektromontáže v průmyslu -domovní elektroinstalace -slaboproud, silnoproud -elektronická požární signalizace -nevýbušná zařízení -měření a regulace - výroba rozvaděčů nn - revize elektrických zařízení.

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - PVC - vinylové podlahy - dřevěné, korkové podlahy - koberce, marmoleum. Renovace dřevěných podlah a parket. Příprava podkladů podlah stěrková ním.

Montáže, opravy a revize: - elektrická zařízení do 1000V třídy A - elektroinstalace - elektrické stroje a přístroje - hromosvody třídy A.