ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Moderní elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud -zabezpečovací technika -požární signalizace -inteligentní instalace INELS -návrhy a montáž osvětlení -prodej svítidel -projekce elektro zařízení

Servis, oprava: - vzduchotechnická zařízení - průmyslová filtrace.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - ložnice - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - dětský nábytek. Renovace nábytku.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Klempířství - kompletní dodávka střechy. Práce, řemeslo: -klempířské -pokrývačství -tesařství -montáž střešních konstrukcí -hydroizolace, izolace proti vodě.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Poskytovatel internetového připojení pro domácnosti i pro firmy: - datové sítě, - elektroinstalace, - revize.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Výškové a tesařské práce Provádíme veškeré výškové, tesařské a pokrývačské práce. Vyrábíme a rekonstruujeme střechy, zahradní altány a pergoly. Opravujeme fasády domů, spáry panelákových domů, komíny a další. Rizikové kácení za pomoci horolezecké techniky, prořezávky stromů a sadů-v našem týmu jsou certifikovaní arboristé.

Geodetické práce - geometrické plány na dělení pozemků, vyznačení staveb v katastru nemovitostí, věcná břemena, vytyčení hranic pozemků. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakládání staveb, zaměření inženýrských sítí, skutečného provedení staveb.

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Pony servis Práce: - elektromontáže.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Naše stavební firma se specializuje na komplexní stavební činnost, výkopové a zemní práce. Provádíme výstavbu inženýrských sítí a dokončovací práce na stavbě. Odvezeme také veškerou suť ze stavby a zrecyklujeme ji. Stavební a obchodní společnost: - zemní práce - rekonstrukce liniových staveb - výstavba inženýrských sítí včetně vodovodů a ...

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Geodetická kancelář: -vytyčení vlastnické hranice pozemku -geometrický plán pro rozdělení pozemku -podklady pro projekt stavby -vytyčení obvodu staveniště -vytyčení prostorové polohy stavby -zaměření skutečného stavu stavby.