ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Zateplování fasád rodinných a panelových domů. Výstavba: - rodinné domy Rekonstrukce: - byty. Klempířské práce.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytový nábytek (skříně, postele, ložnice, dětské pokoje, ...).

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku z masivu i lamina, kuchyní a jiného zařízení interiérů -interiéry na zakázku -dětské a studentské pokoje - kuchyně - výroba polotovarů - prodej spárovky - CNC obrábění dílců - řezání a formátování dílců - olepování hran - broušení, lakování - drásání a potahování dílců na čtyřstanné fréze ...

Koupelnové studio. Realizace, rekonstrukce: -koupelny. Práce: -vodointalatérské práce, instalace a rozvody vody -topenářské práce, instalace a rozvody topení -drobné zednické -obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

Elektromontáže. Slaboproudé elektroinstalace, elektrozvody. Oprava, servis: - elektrické spotřebiče - vysavače.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Kamenictví, kamenická dílna. Kamenické práce. Výroba, úprava, oprava, sekání, psaní: - pomník (žula, teraco, mramor) - písmo (zlacené, stříbrné, černé, celý epitaf). Sídlo firmy: - Srní 218, Vsetín - Rokytnice.

Výroba hrnčířských kruhů. Zámečnické práce.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, strukturální malby -natěračské, natírání -nátěry fasády.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - dětský nábytek - přebalovací pulty - rámečky a kazety

Rozvody: -ocel, měď, plast Dodávka: -montáž, servis, revize, projekce.

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...

Truhlářství, stolařství. Dřevovýroba. Výroba: - nábytek na zakázku.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Montáž, instalace: - zabezpečovací systémy (EZS) - bezdrátový domovní zabezpečovací systém - detektory (PIR, akustické, požární snímače) - antény (venkovní, GSM, kombinované) - bezdrátové ovladače a moduly - sirény (venkovní, signalizátory) - telefonní hlásiče, GSM ...

Práce: -veškeré geodetické: -pro občany, úřady, stavební firmy. Služby soudního znalce. Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -nemovitosti - rodinné domy, pozemky.

Práce, rekonstrukce, realizace: - střešní izolace - izolace šikmých střech a stropů - systém Klima E - renovační, sanační a zateplovací systém pro vnitřní i vnější použití, využívání vzduchových mezer - podlahové vytápění - drenážní systém - zamezení vzlínání vlhkosti.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Stavební práce: - protihlukové stěny - pokládka - venkovní dlažba.

Práce: -malířské, malířství: -malby: -byty, kanceláře, haly, nebytové prostory -benátský štuk -natěračské, natěračství: -nátěry: -okna, dveře, zárubně -fasády, střechy -nástřiky - okrasné omítky na zdivo -strukturální omítky. Lokalita: -kraj zlínský, olomoucký, jihomoravský.

Stavební firma: -stavební práce -specializovaná stavební chemie: -hydroizolace střešních plášťů -lité podlahy -zateplování fasády -rekonstrukce: -bytová jádra -interiéry rodinných domů -pokládka: -obklady, zámková dlažba -montáže: -plovoucí podlahy -sádrokartony -kuchyně. -dřevostavby.

Klempířské práce. Zámečnické práce Výroba, montáže, prodej, servis: - ventilátory - vzduchotechnická zařízení.