ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáže: - obklady, dlažby. Rekonstrukce: - domy - bytová jádra - koupelny.

Pila. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo Realizace, stavba, rekonstrukce: -střechy na klíč. Práce: -tesařské, tesařství.

Montáž, oprava, servis: - plynových spotřebičů

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Kamenické práce. Pískování, sekání. Barvení písma.

Dlaždičská stavební firma: -pokládka všech druhů venkovních dlažeb - zámkové, kamenné.... -palisády, obrubníky, opěrné zítky, schody, dlažby, ploty Zlínský kraj.

Zakázková i sériová výroba, montáže: -kovové pozinkované konstrukce -mobilní mycí linky, mobilní mycí rampy pro nákladní vozidla, auta. -výstavba fotovoltaických elektráren Výroba: -z nerez oceli, nerezi: -interiérové doplňky -zábradlí -zámečnické výrobky: -nosná konstrukce -oplocení -zábradlí apod. Práce: ...

Geodetické služby. Digitální zpracování dat. Zpracování - geografické informace za účelem využití při evidenci majetku, kontrole a snižování provozních a servisních nákladů. Autorizovaný dealer GEPRO spol. s r.o.: - geografický informační systém MISYS.

Elektroinstalační práce - komplexní elektroinstalace. Dodávka, montáž, servis: - slaboproudá zařízení a měření a regulace MaR: - EZS elektronické zabezpečovací systémy - EPZ elektronické protipožární systémy - společné televizní antény - telefonní rozvody a ústředny - domácí telefony - jednotný čas - rozhlasové ...

Služby: -portál specializovaný pouze na revitalizace bytových domů a sídlišť -usnadnění práce obchodních zástupců stavebních firem a zjednodušení komunikace mezi nimi a výbory společenství vlastníků a bytových družstev.

Montáže, instalace, prodej: - aktivní bleskosvody. Montáž a servis: - vzduchotechnická zařízení. Revize: - elektrických zařízení. Projekční práce v oblasti elektro. Školení projektantů a montážních firem.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba: -okna, dveře, schody, kuchyně, zahradní program. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba: -nábytek.

Výroba, prodej, montáž: -montované komíny nerez hliník. Práce: -vložkování komínů všemi materiály -certifikované revize komínů -zámečnické -pokrývačské -stavební -výškové -zateplení fasád. Návrhy, stavba, výstavba, montáž, realizace: -komínové systémy -montované komíny. Rekonstrukce, opravy: -komínová tělesa v ...

Výroba, servis, kontroly, revize, frézování - komíny, montáž a vložkování - komínová tělesa Zámečnické práce.

Prodej, montáž, poradenství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - dřevěné podlahy, obklady - zimní zahrady.

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Zednické práce. Rekonstrukce interiéru rodinných domů a bytových jader: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zateplování fasády budovy. Práce s lícovým zdivem a pásky.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Výroba: -EURO okna, dveře, vrata -schodiště z masivu.

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Práce: -truhlářské, stolařské. Opracování řeziva nadměrných rozměrů. Výroba nábytku na zakázku: -nábytek z dýhovaných materiálů, laminovaných DTD a z masívního dřeva. Výroba z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou, interiérové, venkovní (masiv), posuvné -vrata kazetová dle přání zákazníka. ...

STAVBA, VÝSTAVBA, REKONSTRUKCE. Stavební práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování: -rodinné domky (domků), průmyslové budovy -bytových jader (bytová jádra) -koupelen (koupelny) -zateplení budovy, fasády, izolace proti vodě (hydroizolace) -sádrokartony, podhledy -terénní úpravy. Pokládka, obkladačské práce: -obklady, dlažba, ...

Práce, renovace: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry a nástřiky (fasády, konstrukce ...) -lakýrnické, lakýrnictví, lakování -tapetování, tapety -mramory, patinování, fládrování ušlechtilými technologickými postupy -poradenství -technologie -protipožární nátěry Obnova kulturních památek. "Zelená ...

Akademický sochař a malíř.

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...

Obráběčské práce. Zámečnictví. Opravy automobilů.