ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba dřevěného štípaného šindele a jeho následná pokládka. Drobné tesařské práce. Štípaný šindel.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - dřevěné podlahy. Nabízíme: - podlahy Admonter - dubové, z tvrdých i měkkých dřevin - speciální kolekce podlah - tradiční dřeviny v netradičních povrchových úpravách - schody SWN Moravia - kovové, dřevěné, kombinované - schodové hrany Admonter - biodesky pro interiérové i exteriérové (dle dřeviny) ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Rekonstrukce rodinných domů a bytů Zateplování fasád Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zednictví

Lakýrnictví Malířství Tapetářské práce Stěrkování - sádrové stěrky

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení Přívěsová montážní plošina IP 11-2 - 11m Servis plynových spotřebičů do 50 kW a nad 50 kW

Zednictví, dlažby, obklady rekonstrukce a opravy budov a jejich zateplení.

Dodávka: - klimatizační zařízení - vzduchotechnika

Poskytuje - technické služby Zemní a výkopové práce - terénní práce - výkopy základů staveb a inženýrských sítí Přípravné a dokončovací stavební práce Úprava - toky

Pokládání - obklady - dlažby - plovoucí a prkenné podlahy Zednické práce Čištění - odpady - rozvody - stoupačky Vodoinstalatérské práce

Stavební firma: -zateplování -sádrokartony -sanace -rekonstrukce panelových domů, střech -bourací práce -specializace na výškové práce. Prodej: -stavební materiály.

Truhlářství. Zakázková výroba: -schodiště -vnitřní masivní dveře, zárubně -vchodové dveře, vrata -kuchyně, kuchyňské linky -komody, skříně -zahradní domky, nábytek -postele -vinotéky, vybavení vináren.

Práce: - kamenické, - kamenosochařské - zpracování přírodního kamene. Výroba: - pomníky - parapetní desky - krbové římsy - obklady schodů.

Práce: -renovace: -dveře, kuchyňské linky. Výroba dveře, vrata, okna a okenice.

Truhlářské práce, výroba, prodej nábytku, bytových doplňků. Řemeslo: -stolař, truhlář: -nábytek: -kuchyňské linky, -atypický nábytek, -interiér na klíč, -interiérové doplňky.

Montáž a výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství. Výroba nábytku, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje, interiéry.

Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Klempířství. Pokrývačství. Práce: -klempířské, pokrývačské -rekonstrukce, montáže střešní krytiny -hydroizolace, izolace proti vodě

Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -stavební řeziva, řezivo pro stolaře -dřevěné fošny, trámy, latě. Pořez a impregnace dřeva. Dodávka: -piliny -dřevo do krbů. Tesařství, tesařské práce: -kompletní dodávka střech.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Výpočetní technika - servis, prodej Elektroinstalační práce a opravy elektrospotřebičů Bytová/domovní průmyslová automatizace

Zakázková vyroba: - pergoly, altány - garážová stání - srubové chaty - zahradní domky - střechy a ploty - zahradní nábytek - dětská hřiště - tesařské práce - domky na nářadí Pilařská výroba: -prodej řeziva.

Nábytek KANA. Kompletní návrh, výroba, řešení a dodávka interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -variabilní nábytek -nábytek pro školy, ubytovací zařízení, knihovny... Výroba: -atypické prvky dle přání zákazníka.