Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Stavební činnost: - venkovní úprava objektů občanských i průmyslových - venkovní fasády (hladké, štukové, strukturované, TERRANOVA, CAPAROL, EKOLAK) - zateplené fasády (polystyrén, minerální plsti) - strojní omítky vnitřních i venkovních fasád.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Řemeslo, montáž, oprava, servis, revize: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - domovní a průmyslové plynovody - tepelné izolace.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Řemeslnické práce: - malířské, malířství - natěračské, natěračství - malby omítek a sádrokartónů - nátěry truhlářských výrobků (okna, dveře apod.) - nátěry zámečnických a klempířských konstrukcí (zárubně, zábradlí, střechy, parapety … ) - nátěry potrubí a nástřik otopných těles - nátěry omítek a betonových povrchů (linkrusty, ...

Zemní práce. Výkopové a demoliční práce.

Elektromontáže, projekce, revize: - elektrická zařízení. Školení: - bezpečnostní předpisy v oblasti elektro.

Vodoinstalatérské a topenářské práce. Montáž, prodej, servis, oprava: - pozinkované, plastové a měděné potrubí.

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce.

Kompletní dodávka, montáž, oprava, renovace: - dřevěných podlah - vlysových, parketových, palubových použitý materiál je domácí i exotický - restaurování historických podlah a parket - repase - renovace - sportovní podlahy - odborná konzultace - plovoucích podlah.

Opravy, izolace, nátěry: - střechy - fasády - balkóny. Malířské a natěračské práce.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - náměstí, pěší zóny, ulice, komunikace, silnice - zemní práce - inženýrské sítě - dlažební materiály a výrobky - veřejné osvětlení - sadové úpravy - městský mobiliář - originální architektonická díla. Pobočka: - Slovensko, Žilina, Kragujevská 12 - tel.: 421911830173 - e-mail: ...

Stavební firma: - kompletní stavební práce - zednické práce - zateplování fasád - izolatérské práce - sádrokartonářské práce (montáž - sádrokartonové systémy) - pokrývačské a klempířské práce (montáž - střešní konstrukce a pokládání střešní krytiny včetně klempířských prvků).

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.