Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce : - stolař - truhlář.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba: - betonové, sádrové, vápenné, cementové výrobky. Kamenické práce.

Kuchyňské studio. Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - vestavné skříně . Prodej: - elektrospotřebiče.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Stavební činnost: - práce jeřábnické.

Elektroservis, elektroinstalace. Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče.

Výroba, práce, řemeslo: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, předsíňové sestavy, bytové doplňky, skříně, police, dřezové desky bytové doplňky - stolař - truhlář.

Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Výroba: - technické plyny, zámky, kování. Montáž: - střešní konstrukce. Řemeslo: - pokrývačství - malířství - nateračství.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář.

Řemeslo, služba: - malířské práce - natěračské práce.

Řemeslnické práce: - vodoinstalační práce.

Práce, řemeslo, výroba: - stolařské - truhlářské.

Výroba, prodej, služby: - sklenářství - rámování.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Řemeslnické práce: - malířské práce - natěračské práce.

Řemeslo, oprava, úprava, služby: - vodo, topo - instalatér - topenář. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Výroba: - kuchyňský nábytek. Vzorková prodejna: - Náměstí T.G.M 134, Rožnov p. Radhoštěm - tel: 571 629 057.