Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Stavební firma. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Přípravné práce pro stavby. Dokončovací stavební práce.

Foukané izolace Sádrokartonářské práce Půdní vestavy

Montáž suchých staveb, sádrokartonových konstrukcí a minerálních podhledů.

Stavební práce: -rodinné domky na klíč -drobné a střední oprava, rekonstrukce bytů. Zednické práce: -vyzdívání příčky, obvodové zdivo, bytová jádra, půdní vestavby, sádrokarton KNAUF -zateplení, opláštění budov tepelné izolace POLYSTYREN, ORSIL. Obkladačské práce: -dlažba. Pokrývačské práce. Tesařské práce, výroba a ...

Služby: -přestavby bytových jader -rekonstrukce bytů na klíč -obklady, dlažby -plovoucí podlahy -sádrokartony -půdní vestavby -stropní podhledy -malířské a lakýrnické práce -nátěry fasád -obkladové zárubně -elektroinstalační práce -tepelné a zvukové izolace.

Natěračské práce Malířské práce Montáž - sádrokartonové konstrukce systému KNAUF nebo RIGIPSdodávka a montáž - minerální podhledy

Kontaktní a bezkontaktní zateplení budov, opravy, fasádní nátěry a probarvené omítky. Další stavební práce: -betonáž -zednické práce -omítky, štuk -nátěry a malby -PVC -plovoucí podlahy -obklady a dlažby -sádrokartony -dekorativní omítky a kresby stěn aj.

Práce: -vodoinstalatérské -zednické -obkladačské včetně materiálu -rekonstrukce bytových jader na klíč, včetně elektroinstalace, sádrokartonu a vymalování.

Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Topenářské práce Montáž - sádrokartony Stavební práce Zednické práce Instalatérské práce

Prodej - stavební materiál Sádrokartonářské práce Stavba - základy Stavební práce, stavby - rodinné domy, realizace - hrubé stavby Realizace - střechy

Elektromontáže, elektromontážní práce: - slaboproudé elektroinstalace: - montáže elektronických zabezpečovacích systémů - EZS zabezpečovací systémy - montáže kamerových systémů - CCTV kamerové systémy. Kontrola, měření: - domácí elektrospotřebiče. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky - minerální podhledy.

Malířské a natěračské služby. Provádíme zednické a sádrokartonářské práce včetně dekorativní a venkovní omítky a zateplení budov.

Provádíme montáže veškerých systémů suché vnitřní výstavby, určených pro širokou oblast použití, a to jak u novostaveb, tak i u rekonstrukcí bytových, občanských i průmyslových staveb. Za svou práci ručíme a vše za rozumnou cenu. - sádrové omítky a stěrky - lité podlahy - malování - rekonstrukce interiérů

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Montáž - sádrokartony Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.