Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Kompletní dodávky staveb. Sádrokartonové konstrukce a podhledy firmy KNAUF. Zajištění kompletní projektové dokumentace.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a bytových jader -sádrokartony -obklady a dlažby -malířské práce

Rekonstrukce a stavby na klíč. Dodávky a montáže: -sádrokartonové systémy -podhledy z lisovaných minerálních desek.

Služby: -přípravné a dokončovací stavební práce -zemní práce -uklidové práce všeho druhu -výškové práce -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -pokládka laminatových podlah a jiných druhů krytin -údržba a správa nemovitostí.

Tepelné izolace, konstrukce - sádrokarton Minerální podhledy Zednické práce

Malířské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce - rekonstrukce, udržba bytů Vodoinstalatérské práce

Malířské práce Zateplování fasád Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické a štukatérské práce Rekonstrukce - koupelny

Malířské práce. Montáž - sádrokartony. Pokládka - venkovní a vnitřní dlažby a obklady - plovoucí podlahy. Zednické práce - bytová jádra.

Natěračské práce Malířské práce Sádrokartonářské práce Pokládky - obklady - dlažby Zednické práce

Zednické práce - montáž konstrukcí ze sádrokartonu a dalších materiálů