Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Práve: -tesařské -pokrývačské -klempířské včetně montáží sádrokartonových konstrukcí i minerálních podhledů.

Tesařství, pokrývačství. Práce: -tesařské -pokrývačské.

Milan Pacner se zaměřuje na zednické, obkladačské a tesařské práce a na výrobu krovů, pergol a přístřešků.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Štěpán Koudelka se zaměřuje na výrobu, dodávku a montáž střech, krovů, pergol a dřevěných konstrukcí.

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Stavební firma: -zateplování budov -realizace omítek -klempířské práce -tesařské práce -půjčovna lešení.

Kompletní realizace střech, novostaveb, rekonstrukce, klempířské práce, pokrývačské práce, tesařské práce, oplechování fasád a okrasné opláštění komínů.

Kompletní realizace střechy. Realizace, rekonstrukce, opravy: -šikmé i ploché střechy. Dodávka, prodej: -střešní materiály. Práce: -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství.

Pokrývačství, tesařství Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, montáže i opravy střešních krytin včetně dodání materiálu.

Práce: -tesařské. -pokrývačské.

Tesařství. Stavby: -srubové konstrukce -chata, chaty, dům, domy -kulatina s minimálním průměrem 32cm -ručně zbavena kůry a ošetřena postřikem proti dřevokaznému hmyzu a houbám.

Střechy Vávra je rodinná firma se sídlem v Chebu, která se zabývá klempířskými, tesařskými a pokrývačskými pracemi. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v oblasti střešních krytin, izolací, střešních oken, nátěrů a půdních vestaveb. Máme dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky po celé České republice. Naše firma pokládá veškeré druhy ...

Miroslav Trojan se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Ing. Jan Vodrážka se zaměřuje na tesařské práce a dřevostavby rodinných domů.

Společnost ARKÝŘ, spol. s r.o. se zabývá kompletní realizací střech. Specializujeme se na tesařské, pokrývačské a klempířské práce, bednění, montáž dřevěných příhradových vazníků a montáž střešních oken. Provádíme zastřešení pro novostavby rodinných a obytných domů, občanských staveb i jejich opravy a rekonstrukce. Zhotovujeme zahradní pergoly, ...

Jiří Šlechta se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, pokrývačství a tesařství.

Michal Plášil se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářství, tesařství a výrobu briket.

David Novák se zaměřuje na tesařské, klempířské, pokrývačské práce.

Jan Jírů realizuje klempířské, pokrývačské a tesařské práce, izolace plochých střech, balkónů a garáží.

Společnost Střechy Andres působí na trhu již přes 20 let a patří mezi nejstarší soukromé firmy v Severočeském a Středočeském kraji. Zajistíme pro vás veškeré střešní práce. Zhotovíme nové střechy, zabezpečíme opravy a kompletní rekonstrukce střech. Klempířské, pokrývačské a tesařské práce jsou samozřejmostí a to včetně zednických úprav. Dbáme ...

Nátěry - střechy - konstrukce - komíny Tesařství Plynoinstalační práce Topenářské práce Hydroizolatérské práce Sádrokartonářské práce Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč Zednické práce Klempířství Pokrývačství - kompletní realizace střech na klíč