Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavební práce: - revitalizace panelových domů, budov - stavební dozor - zateplování - opravy balkonů, lodžií - tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

VÝROBA, VÝSTAVBA: - dřevostavby - nízkoenergetické a pasivní domy - těžké, lehké skelety - zakázkové truhlářství - tesařství SLUŽBY: - projekce - poradenství

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

- Montáže kompletních střešních systémů - Pokrývání střech - Pokrývačské práce. Dodáváme střechu na klíč nebo zajišťujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů včetně revizí. Součástí naší práce je i bezplatná poradenská činnost k řešení střechy a bezplatné vyhotovení cenových nabídek.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Truhlárna: -zakázková truhlářská výroba nábytku, interiétů, oken a dveří, klasická i EURO. -tesařské práce, nové krovy, rekonstrukce střech, dřevostavby včetně roubených staveb, ručně tesané trámy -pokládka dřevěného ručně štípaného šindele na střechy, zvláště památkové objekty.

Komplexní dodávky střech na klíč. - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - ploché, šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - střešní systémy - štukatérské práce na památkových budovách.

Tesařské a pokrývačské práce: -roubené stavby, dřevostavby -altány, pergoly. Zakládání a údržba zeleně, zahradnické práce: -realizace zahrad -automatické závlahové systémy. Prodej rostlin.

Realizace střech. Veškeré klempířské, pokrývačské práce. Hydroizolace střech. Opravy a nátěry střech.

Návrhy, výstavba, realizace: - zahradní dřevostavby - dřevěné altány - dřevěné pergoly (i zatřešené) - stavebnice altánů a pergol - garážová stání - dřevěné terasy. Práce: - pokrývačské - tesařské - stavebně truhlářské.

Klempířské práce: - střechy na klíč - stavby rodinných domů - pasivní domy.

Služby: -tesařství -stavební práce -dřevěné haly -výkup smrkové kulatiny -odvoz z lesa zajištěn.

Výškové práce, klempířství, pokrývačství, tesařství. Hromosvody vč. revize.

Pokrývačství, klempířství, tesařství. Dodávka a stavba střechy na klíč. Rekonstrukce všech typů střech. Klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace. Izolace teras a balkónů. Montáže sádrokartonů. Hydroizolační nátěry. Montáže hromosvodů. Stavební práce. Zateplování staveb. Elektroinstalace.

Tesařství: -krovy -střechy všech krytin -montáž a demontáž lešení (HAKI, trubkové).

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Tesařské, klempířské, tesařské práce: - rekonstrukce, opravy střech.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -truhlářství, tesařství.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba nábytku, kuchyňských linek. Stavba střech, pergol.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střešní systémy.

Tesařské práce. Zemní práce a demolice. Montáže sádrokartonů.

Střešní práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské, zednické - stavba nových střech - opravy a rekonstrukce starších střech.