Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
- tesařské práce - pokrývačské práce - pergoly - krovy - montáž střešních krytin - montáž střešních oken - sádrokartonové konstrukce - nátěry střech - zámková dlažba

Truhlářství, tesařství - truhlářské práce - tesařské práce

Prodejní sklad: - klempířské prvky - hydroizolační materiál. Služby: - rekonstrukce a generální opravy střech - izolace plochých střech, zateplení - klempířské a pokrývačské práce - tesařské práce a krovy - ocelové konstrukce. Provozovna: - Cihelní 69, Ostrava - Moravská Ostrava.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Práce: - výroba střešních systémů -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství

Služby: - výškové práce - pokrývačství - tesařství - klempířství - kácení stromů

Práce: - truhlářské - tesařské. Maloobchod, prodej: - stavební dřevo - řezivo.

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Služby: - tesařství - zhotovení veškerých sklonitých střech a vikýřů, podbíjení podhledů palubovými deskam - klempířství, pokrývačství - opravy a rekonstrukce střech - zahradní domky, altánky ploty a pergoly - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - zajišťujeme i výrobu oken a dveří(EURO i PLASTOVÁ) dále interiérové vybavení.

Stavební a nábytkové truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -altány, zahradní domky, drevene terasy, drevene ploty, montaz nabytku, krovy, klempirske prace, pokryvacske prace

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střechy na klíč.

Řemeslo, práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské.

Tesařství, truhlářství. Dřevovýroba.

Řemeslo: -tesař. -výroba krovů

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Fasády bez lešení: -opravy, nátěry, mytí. Opravy: -římsy. Klempířské práce. Zábrany proti holubům. Střechy - výstavba, rekonstrukce a opravy. Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Práce: -tesařské. -pokrývačské.

Autorizovaný dozor staveb. Stavebně montážní práce: -stavby na klíč-střední a menší -půdní nástavby a vestavby -sádrokartonový systém RIGIPS -akustické podhledy THERMATEX, OWA -tepelné a akustické izolace -tepelné izolace TEMPELAN, THERMOLAN, G+H* ISOVER -hydroizolace lepenkových střech, teras, balkónů včetně nátěrů ...

Výroba, prodej: -nábytek. Práce: -stolařské -tesařské. Materiály pro stolaře.

Výroba: - stavebně truhlářská - tesařská.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - tesařské.