Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Tesařství. Výroba: - střešní konstrukce ze dřeva - altány - pergoly - dřevostavby.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Truhlářství. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Práce: -klempířské. -pokrývačské. -tesařské. -zateplení střech. -kompletní dodávka střech.

Provádíme tesařské práce, komplexní dodávky stavebních prací, technický dozor na stavbách, zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

Střechy: - demontáž, montáž všech typů střešních krytin a konstrukcí - tesařské práce - klempířské práce - zateplování půd.

Prodej, montáž: - střechy BRAMAC - střešní okna PRIMA FENESTRA - okapy PLASTMO. Práce: - tesařské.

Práce: - truhlářské - hromosvodářské. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolatérské. Provádění hydroizolací střech. Montáž: - střechy - izolace proti vodě - zateplování střech.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Práce: - obkladačské, - tesařské, - pokrývačské, - zednické, - půdni vestavby, - sádrokartonářské.

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Služby: - pokrývačské a klempířské práce - kompletní dodávky střech - opravy střech, hřebenů, vazby - hydroizolace a přestavba ploch.střech - montáž střešních oken.

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, hrubé stavby.

Provádíme: výškové práce: - střechy - tesařské práce - klempířské práce - opravy komínů - rekonstrukce - montáže - opravy střech a komínů - spárování - zateplování a nátěry fasád budov, panelových domů včetně vyřízení dotací PANEL A ZELENÁ ÚSPORÁM - izolační a zateplovací práce Rekonstruujeme a stavíme ploché i sedlové ...

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo

Střechy na klíč. Klempířské, pokrývačské práce.

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské.