Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy, rekonstrukce a novostavby střech -oplechování fasádních prvků -montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Tesařství. Výroba a montáž: -zahradních altánů a pergol -střešních konstrukcí -dřevěných schodišť.

Práce: -tesařské -truhlářstké.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání krytin. Klempířské práce.

Klempířské a pokrývačké práce. Tesařství.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Tesařské práce: -kompletní realizace střech -půdní vestavby.

Projekční práce: -projekty v oboru pozemní stavitelství -rekonstrukce, novostavby -rozpočty -stavební dozor. -rodinné domy; bytové domy, zemědělské objekty -občanská vybavenost. Tesařské práce všeho druhu

Práce, služby: -pokrývačství -tesařství

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...