Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Práce: - stavební - pokrývačské - klempířské.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Kompletní rekonstrukce a realizace střech. Dřevostavby.

Prováděné práce: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -zednické práce -výškové práce -úklidové práce.

Stavební práce: - tesařské - zednické - rekonstrukce bytových jader - zahradní domky.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy, rekonstrukce a novostavby střech -oplechování fasádních prvků -montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Práce, řemeslo, : - kompletní dodávka střech.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.

Tesařské práce. Stavby střech, altánů. Pokládání lešení.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Tesařství. Výroba a montáž: -zahradních altánů a pergol -střešních konstrukcí -dřevěných schodišť.

Práce: -tesařské -truhlářstké.