Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Služby-řemeslo: -pokrývačství -klempířství -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Profesionální služby v oblasti klempířství, pokrývačství a tesařství. Vyklízení pro vestavbu. Tesařské práce: -příprava půdní vestavby a montáž podstřešních fólií DÖRKEN, TYVEK, JUTADACH, GUTAFOL -dodávka řeziva, výroba a montáž krovů ošetřených proti dřevokazce BOCHEMIT (stříkáním) -dodávka a montáž střešních oken VELUX, ROTO, KUBESO, ...

Služby: -klempířské práce -zinek, měď, hliník, pozink -kompletní střechy -práce pokrývačské a tesařské.

Práce, montáže: -střešní systémy a krytiny -ploché a šikmé střechy včetně zateplení -asfaltové pásy a fólie -střešní tašky a šablony -bitumenové vlnité desky -plechová tašková krytina. Tesařské práce Klempířské práce

Distribuce: -spotřební zboží. Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Služby: -tesařské práce -stavební truhlářské práce -kompletace staveb -krovy -schodiště -okna -dřevěné obklady.

Výstavba: -střešní konstrukce -půdní vestavby -rekontrukce krovy -sádrokartóny -pergoly -obklady -střešní okna -střešní krytiny. Dodávka: -lešení -bednění. Izolace -tepelná.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Řemeslnické práce: - montáž nových šikmých i plochých střech a jejich údržba - opravy s výměnou střešních plášťů a rekonstrukce starších střech - kompletní dodávka materálů - kompletní rekonstrukce střech s přípravou na půdní vestavby - opravy střech a údržbové práce na střechách (čištění okapů, nátěry plechových prvků ...

Výroba: -stavebně truhlářská, tesařská.

Práce: - pokrývačské - tesařské.

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Tesařství, tesařské práce. Klempířské práce, klempířství. Lešení Střechy na klíč Stavebnictví Klempířství a pokrývačství, pokrývačské práce. Střechy a střešní krytiny.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Dodávky kompletních plochých a sedlových střech.

Dodávka, montáž: -sádrokartonové systémy -střešní okna -úpravy krovů střešních konstrukcí.

Služby: -výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - půdní vestavby. Prodej: - stavební materiál - krytiny - střešní okna - klempířské prvky - plechy - spojovací materiál.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).