Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské, klempířské práce - zateplení fasády - slévárenství Výroba - dřevostavby

Tesařské práce Truhlářské práce

Stavební firma - zakládání staveb - bytová výstavba na klíč - zdící a zednické práce - tesařské, klempířské, pokrývačské práce - zateplování fasád - rekonstrukce staveb, opravy střech Prodej - střešní materiály, střešní krytina - klempířské materiály

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -sádrokartonářské -izolační

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské. -montáž střešních oken. Výroba, výstavba: -dřevostavby: -zahradní domky. -roubenky. -pergoly. E-shop: -střešní okna.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské. -sádrokartonářské. Montáž: -střešních oken.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - natěračské - hromosvodářské práce včetně revize a materiálu. Poradenství a veškeré cenové nabídky zdarma. Minimální záruka na montáž 5 let. Provozovna: Lipová 31 Trutnov 541 01

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské. -zateplení střech. -montáž střešních oken. E-shop: -střešní krytina. -klempířský materiál. -spojovací materiál.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - opravy a rekonstrukce střech - drobné zednické práce

Nabízíme veškeré tesařské a pokrývačské práce v novostavbách a v rekonstruovaných budovách. Provádíme rekonstrukce starých střech moderními metodami.

Práce: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -kompletní rekonstrukce střech -pokládka střešních krytin -montáž střešních oken -zpracování návrhů a doporučení vhodných materiálů Půjčovna: -lešení -stroje a nářadí Maloobchod, prodej: -fasádní barvy -klempířské prvky

Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Pergoly - zahradní domky - dřevěná pískoviště Výroba - zahradní nábytek Výroba - sauny - infrakabiny

Podlahové centrum. Prodej, dodávka, distribuce: Komplexní služby pro pokládku podlahových krytin. Výběr té nejvhodnější podlahové krytiny pro Váš dům, byt, obchod nebo kancelář. Příslušenství pro podlahy ve značkové kvalitě. Kompletní servis, konzultace, cenová kalkulace, zaměření, doprava materiálu, měření vlhkosti, renovace staré podlahy. ...

Pokrývačství, tesařství. Zednictví.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Tesařské prácevýroba a kompletní montáž - krovy včetně možné dodávky klempířských a pokrývačských prací - přístřešky různého typu - altány - pergoly.

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské - pořez kulatiny

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební práce: - výstavba RD - rekonstrukce - elektroinstalace - zámečnické práce - sádrokartony

Tesařské práce - zahradní pergoly a altány - včetně dodávky materiálumontáž - příhradové vazníky - krovy - římsy. Pokrývačské práce - rekonstrukce starých střechmontáž - střešní krytiny.

Činnost: - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - střechy na klíč - posouzení, kontrola a zaměření střechy - dodávka materiálu Výroba: - pergoly - terasy - stání pro vozidla - psí boudy