Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Pila. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo Realizace, stavba, rekonstrukce: -střechy na klíč. Práce: -tesařské, tesařství.

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Kompletní práce - v oblasti stavebního klempířství (včetně pokrývačských, tesařských a natěračských prací) - v okresech Beroun, Praha-západ, Kladno, Příbram, Praha, dále dle dohody Zajištění - dodávka materiálu pro rekonstrukci klempířských prvků střechy, po dohodě i další materiál Pokrývačské práce - v okresech ...

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Generální opravy střech ( včetně plochých ). PRÁCE: - pokrývačské - klempířské - drobné zámečnické - drobné tesařské - nátěry střech - vzduchotechnika - práce z montážní plošiny do 12m VÝROBA, PRODEJ: - veškeré klempířské prvky - stříhání a ohýbání materiálu na míru

Provádíme: - klempířské práce - pokrývačské práce - montáž střešních oken, oprava komínů - tesařské práce. - sanace krovů - zateplování půd a střech

Stavební práce: - komplexní výstavba - přípravné a dokončovací práce - rekonstrukce - zednické práce - pokrývačské práce - tesařské práce - projekce. Topenářské a instalatérské práce: - rekonstrukce a výstavba nových výměníkových stanic, kotelen a topných kanálů - montáže nových topných systémů z různých materiálů (pp, měď, ...

Práce: - tesařské - pokrývačské - zednické.

Činnost: - stavební firma - pozemní a inženýrské stavitelství - výroba stavebně truhlářská a tesařská - výroba zámků a kování - instalatérské práce.

Činnost: -lesnická činnost -pilařská výroba -dřevovýroba -stavební řezivo, krovy -tesařské práce -broušení kotoučů.

Provádíme: -kompletní realizace střech -opláštění budov -montáže střešních oken -montáž trapézových plechů. -pokrývačské, klepmířské práce -tesařské práce -montáž trapézových plechů -montáže modifikovaných pásů -natěračské práce -montáž střešních oken -opláštění budov.

Stavební činnost, montáže a opravy: -šikmé a ploché střechy -hydroizolace střech -modifikované asfaltové pásy, šindele, fólie EUROMEMBRANE, VEDAG -pokrývačské, tesařské práce (krovy) vč. moření a máčení proti dřevokazným škůdcům a houbám -pálená krytina -klempířské práce -pozink, měď, titan zinek -hromosvod vč. revize -střešní ...

Pokrývačství, tesařství, klempířství,

Rekonstrukce budov. Půdní vestavby. Montáž: - sádrokartony - aplikace izolačních materiálů - kazetové podhledy - dřevěné obložení - tesařské práce.

Výroba, návrh: - nábytek - interiéry. Hoblování. Tesařské práce.

Služby, práce: - obkladačské - malířské - lakýrnické - pokládka plovoucích podlah a koberců - terénní a výkopové práce - zámková dlažba - topenářské - instalatérské - elektrikářské - revize elektro, plyn, hromosvod - odvoz sutě a zeminy - odvoz písku, betonu a stavebního materiálu - zabezpečovací systémy pro celé ...

Tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické práce. Bytová jádra, omítky a zateplení fasád. Děláme izolace šikmých a plochých střech, balkonů, teras, světlíků. Izolace základových desek, stavba domů, přístaveb. Vložkování komínů s revizí. Zednické práce.

Tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Poskytujeme: - klempířské, pokrývačské a tesařské služby.

Tesařské práce, těžba dřeva, rizikové kácení stromů.

Nabízíme kompletní realizace střech, stavíme dřevostavby, provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce