Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Činnost: - stavební práce - tesařské práce - výkopové práce - vodoinstalace - kanalizace a montáž ČOV - elektroinstalace

Izolace, zateplování plochých střech. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Rekonstrukce objektů.

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Rekonstrukce historických staveb - tesařské práce - výškové práce - opravy, rekonstrukce

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Stavební práce: - zednictví - tesařské práce - izolatérské práce - malířství - natěračství - obkladačské práce.

Stavební firma, stavby: -generální dodávky staveb včetně projekce, stavební povolení a kolaudace -stavby rodinných domů na klíč -opravy, rekonstrukce budov -vodoinstalace -plyn, topení -elektroinstalace -půdní vestavby -inženýrská činnost.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - střechy, používáme veškeré střešní krytiny. Klempířství, klempířské práce: - montáž hromosvodů - revize hromosvodů. Tesařství, tesařské práce. Stavebně truhlářské práce: - pergoly - altány - dřevostavby - palubky - dřevěné obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč, opravy a rekonstrukce -střechy včetně odklízení a uložení sutí -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví, půdních vestaveb -zateplení a zateplování, fasády -hydroizolace rovné střechy -izolace proti zemní vlhkosti -kompletní dodávka střech včetně krytiny KM ...

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Revize elektrických zařízení. Tesařské a klempířské práce. Montáže střech.

Tesařství. Práce: - tesařské. Prodej: - řeziva (prkna, fošny, hranoly, trámy) - palivové dřevo metrové i rozřezané k okamžitému použití. Chaty na klíč: - tesařské práce - roubené stavby - prodej palubek a stavebního řeziva.

-PILAŘSKÁ VÝROBA -PRODEJ STAVEBNÍHO A TRUHLÁŘSKÉHO ŘEZIVA -SUŠENÍ ŘEZIVA -TESAŘSTVÍ -ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ

Výroba a stavba: -krovů -zahradní pergoly a altány -rekonstrukce krovů -plotových polí -zahradní nábytek -stavby na klíč.

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Práce, klempířství: TESAŘSKÉ PRÁCE: - kompletní zhotovení vazeb střech, altánů, pergol a zahradních domků - opravy stávajícího krovu KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE: - kompletní oplechování střešního pláště - výroba fasádních prvků - zakázková výroba atypických prvků VELUX: - montáž střešních oken POKRÝVAČSKÉ PRÁCE: - montáž ...