Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Práce, služby: -truhlářství -tesařství.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Fasády-střechy: -nátěry střech -renovace eternitových střech -klempířské a pokrývačské práce -sanace plochých střech -tesařské práce -fasády -ochranné nástřiky -komíny -montáž, opravy, revize hromosvodů -rizikové kácení a prořezávání stromů.

Maloobchod, prodej: -barev a nátěrových hmot. Výroba: -stavebně truhlářská, truhlářství -tesařská, tesařství Práce: -izolační, izolatérské -obklady interiérů.

Tesařské, pokrývačské, klempířské práce: - střechy na klíč - výroba, montáž krovů, krytin, pergol - rekonstrukce - dřevostavby.

Klempířství, pokrývačství, tesařství a zednictví. Provádíme veškeré: -klempířské práce oplechování, okapy, svody, vzduchotechnika, odsávací roury od kotlů -pokrývačské práce-všechny druhy pálené a betonové krytiny, hliníkové, lepené krytiny a izolace, montáž střešních oken (okna, okno) -tesařské práce-montáže střešních krovů včetně laťování, ...

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Nabídka: - tesařských, klempířských, pokrývačských a výškových prací. Výstavby dřevostaveb a střech na klíč. Pokládka: - dřevěné podlahy.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Činnost: - střechy na klíč - tesařské práce - výměna krytin - zednické práce - obklady - zateplování fasád.

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Stavební činnost: - střešní konstrukce - rekonstrukce střech. Práce: - tesařské. Dodávka, prodej: - pergoly rovné, dvojité - zahradní domky - altány. Montáž, stavba: - krovy.

Tesařství - klempířství - pokrývačství Prodej: - stavební řezivo - dřevo: smrk, borovice, modřín, jedle

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Kompletní střechy - klempířské, pokrývačské a tesařské práce

Služby, práce: -zednictví -tesařství -pokrývačství

Práce: - pokrývačské - hydroizolační - klempířské - tesařské - natěračské. Oprava, rekonstrukce: - střechy.

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.