UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Montáž, opravy a revize: - elektroinstalace - hromosvody - systémy měření a regulace - elektrické topné systémy - veřejné osvětlení - zabezpečení objektů. Služby: - kompletní dodávky topných systémů - projekce - servis.

Dodávka, montáž, poradeství: - elektrické podlahové vytápění - topení - přímotopné konvektory - doplňky.

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce Prodej, dodávky a montáže: -rozvody ústředního vytápění, plynu, vody -potrubní rozvody z nerezových materiálů.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Topení, voda, plyn. Práce: -instalatérské a topenářské. Služby: -montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu -tepelná čerpadla. Zajištění: -revizí, projektů.

Služby: -veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce -dodání, montáž.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -kompletní dodávky kotelen a výměníkových stanic -dodávky a montáž předizolovaných systémů.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Montáž a opravy - plynové rozvody Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce - rozvody topení Výměna - kotle Rekonstrukce - koupelny Výměna - bojlery Rozvody - voda - kanalizace Rekonstrukce - koupelny Výměna - vodovodní baterie Vodoinstalační práce