UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Dodávka novostavby, rekonstrukce: -pozemní stavby na klíč -rodinné domy, domky, systém DRY-SIX -haly, sklady -půdní vestavby -zateplování objektů, systém MAMOTHERM a jiné. Práce: -suchá montáž, sádrokartony KNAUF, RIGIPS -půdní nástavby -zámková dlažba -chodníky -nadstavby -zateplování staveb a objektů -zednické, malířské, ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Řemesla voda, plyn, topení: - plynař, plynoinstalační práce vč. revize, servis plynový sporák MORA, průtokový ohřívač MORA - topenář, topenářské práce, topení etážové, ústřední, podlahové (materiál plast, PPR, měď) - vodoinstalatér, vodoinstalatérské práce, instalace zřizovacích předmětů ZTI, sanita, vana, záchodová mísa, připojení pračka, ...

Vodoinstalatérství, topenářství.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -ústřední topení -potubí měď, plast, ocel -podlahové vytápění Gabotherm, Universa, Rehau. Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské. Zdravotechnické instalace: -zařizovací předměty (ZTI, saniter) -vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -tepelné izolace potrubí a armatur. Kotelny: -VS ...

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Revize a montáže tlakových a plynových zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Záruční, pozáruční servis, opravy, montáže topení. Vodoinstalační práce.

Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Topenářské práce Vodoinstalační práce Montáž podlahového topení Rozvody vzduchu Jádrové vrtání

Řemesla, práce: -plynoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -zednické -vodoinstalační Montáž, maloobchod, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce.