UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce, služby vodo topo plyn: - instalatérství, topenářské práce - instalatérské práce - topenářství, montáž topení - podlahová topení - výměna radiátorů - vodoinstalace.

Instalatérské práce: - montáž a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních rozvodů (plast, měď, železo) - montáž a rekonstrukce koupelen a bytových jader - výměna elektrických a plynových boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody, včetně dodání - montáž zařizovacích předmětů - vany, vaničky, zástěny, umyvadla, WC mísy, bidety a ...

Provádění staveb, rekonstrukce, malby, nátěry, podlahy, elektro, voda, topení, plyn, dlažby, obklady, zateplování

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Dodávka a montáž: - vodoinstalace - ústřední vytápění - podlahové vytápění - plynové kotelny - izolace potrubí. Projekční činnost.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Řemeslo: -instalatér -voda-topení-plyn. Vodoinstalace. Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Montáž: -vodoměry -ústřední topení. Oprava: -ústřední topení.

Práce: - instalatérské - vodo, topo.

Plynoservis, plynařské práce: - opravy, montáže. Revize OPZ : - domovního plynovodu, plynospotřebiče s provedením odborné údržby. Autorizovaný plynoservis pro karmy, kotle, bojlery, topidla. Montáž, opravy, havarijní služba: - domovní rozvody plynu, topení, vody, kanalizace.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - revize domovních plynovodů - servis plynových spotřebičů

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Sadbové brambory. Autodoprava nákladních vozidel do 3, 5t. Práce vodo-topo-plyn. Kanalizace.

Zednické, vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Výroba: - čistírny odpadních vod vodohospodářských a ekologických zařízení. Dodávka: - kotle na vytápění biomasou - solární systémy - teplovodní krby - realizace bytových jader.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.