Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje...atd. Zpracování umělého kamene.

Firma Tuchler jevištní a textilní technika spol. s r. o. je již více ne 13 let na českém trhu a je dceřinou společností rakouské společnosti Tüchler Bühnen- und Textiltechnik GmbH se sídlem ve Vídni. V našem sortimentu najdete: Samety Zatemňovací látky Akustické tkaniny Moltony, mušelíny, mollina Dekorační a efektní tkaniny Tyly, ...

Projekt, návrh, výroba, dodávka, montáž, dřevovýroba, nábytek: -zakázkový nábytek (na zakázku) -bytový, kancelářský nábytek -kuchyně vč. vybavení spotřebiči, kuchyňská linka -nábytek z masivu a dýhovaných materiálů -kompletní realizace interiérů -dřevěná okna a eurookna (i kastlová), dub, smrk, europrofil -protipožární (požární atest), ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - schody - dveře - stoly. Provozovna - Velatice 190.

Výroba: -truhlářství. Provozovna: Babice u Rosic. Zbyšov: 9. května 9. vzorkové studio.

Výroba - kuchyně na míru - atypický nábytek.

Stolařská výroba, stolařství. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dýhovaných dveří s polodrážkou i bez polodrážky, obložkových i rámových zárubní z tradičních i netradičních dýh. Výroba a montáž schodišť, obklady stěn i stropů. Výroba vestavných skříní a nábytku na zakázku.

Truhlářství. Materiál: -dřevo.

Firma stolařství JUST navázala v roce 1990 na rodinnou tradici. Máme dvacetileté zkušenosti v oboru truhlářství, stolařství, výroby nábytku. Práce: -dřevovýroba, stolařství -stolařské práce. Výroba, prodej: -kuchyňská linka, linky, kuchyně -nábytek na míru -zakázková výroba -nábytek - z lamina, masiv, dýhovaný, kombinace ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž, projekce: -atypický nábytek, kuchyňské linky z masivu -obývací pokoje -ložnice, postele patrové i zásuvné -dětský nábytek -vestavěné skříně -interiérové dveře z masivu -vchodové dveře -posuvné dveře -dřevěné stupně i schodnice -předsíň, odkládací stěna -plotové díly. Materiál: -masivní i ...

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

Truhlářství, výroba, prodej, distribuce, dodávka: -interiérové dveře a zárubně z masivu -dveře posuvné, plné, prosklené s příčkou, celoprosklené, elegantní -zárubně do tloušťky zdi 300 mm z masivního dřeva -nad 300 mm z dýhované laťovky -šířka obložek 65 nebo 85 mm -součástí dodávky je těsnění v barvě použité dřeviny, protiplech a ...

Stolařská práce. Výroba: -kuchyně -obývací stěny, nábytek -dveře, zahradní nábytek.

Provozujeme truhlářství. Vyrábíme, prodáváme a montujeme vnitřní i venkovní dřevěná eurookna a dveře. Nabízíme zakázkové stavební truhlářství a stolařství.

Hodinový manžel - přípravné práce - montáž nábytku - stolařské práce - instalatérské práce - malířské práce - drobné sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Truhlářství. Výroba, prodej, poradenství, montáž: -eurookna, dveře, interiéry, zakázkový nábytek: -dřevěná eurookna na zakázku (všechny tvary a velikosti včetně oblouku a kulatých oken) -historická okna a dveře dub, modřín, smrk -parapety, žaluzie, rolety, protihmyzové sítě -dveře vchodové, balkónové dub, smrk, borovice, ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Truhlářství, výroba postelí a nábytku z masivního dřeva