Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stolařství, truhlářství Dřevěné stavební výrobky provádíme v EURO IV 72 (zesílený rám i křídlo 72 mm): -okna IV 72 -balkónové dveře IV 72 -vchodové (vstupní) dveře IV 72 -vrata IV 72. Materiál - třívrstvý lepený hranol 72mm: -smrk napojovaný -smrk nenapojovaný -dub -merant (malajský dub) -borovice

Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Truhlářská výroba: - parketové, nábytkové přířezy. Dřevovýroba.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Práce: - truhlářské-podlahářské. Výroba, montáže: - podlahy - schodiště - interiérové dveře - renovace dřevěných historických podlah - venkovní terasy - sportovní podlahy - nábytek na míru.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.