Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zednické

Naše služby: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - elektroinstalace - vodoinstalace - kanalizace - zakázkové truhlářství.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Rekonstrukce (bytového jádra, koupelny, bytu či domu). Kompletní služby. Vodoinstalatérské a topenářské práce: - kov, plast, měď - komplexní dodávky včetně materiálu. Půdní vestavby: - sádrokarton. Koupelny a bytová jádra na klíč. Provádění: - obklady, dlažby - plovoucí podlahy. Rekonstrukce budov. Výměny oken a dveří: - EURO, ...

Práce: -rekonstrukce budov. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce bytových jader. -zednické. -obkladačské. -vodoinstalatérské.

Instalatérské práce, čištění studní, topení, podlahové topení, elektro.

Elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví

Elektroinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Topenářské práce Vodoinstalační práce Montáž podlahového topení Rozvody vzduchu Jádrové vrtání

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - výstavba a rekonstrukce průmyslových budov - demoliční a výkopové práce - vodoinstalační, topenářské a elektrikářské práce - obklady

Služba: -projekce technických zařízení budov, TZB Projekce: -vytápení -chlazení -vzduchotechnika -zdravotechnika

Služby, řemesla: - vodoinstalatérské, vodoinstalatér - zednické, zedník

Řemesla, práce: -plynoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -zednické -vodoinstalační Montáž, maloobchod, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla

Dodávka: -technologické zařízení budov. Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské, plynařské. -rozvody technologických médií. -vzduchotechnické. -měření a regulace.

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce.

Topenářské práce. Montáž plynového zařízení Vodoinstalační práce.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.