Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Revitalizace. Střechy, střešní pláště - kompletní realizace, rekonstrukce, opravy. Okna, dveře. Zateplení, fasády. Práce: - zednické - sádrokartonářské - klempířské, tesařské, pokrývačské - instalatérské - voda, plyn, topení - elektroinstalační - nové, výměna elektroinstalace, montáže hromosvodů, revize elektro.

Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce, instalace vody. Topenářství, topenářské práce, rozvody topení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Firemní zastoupení - kotle JUNKERS Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace a servis vody - instalace a servis topení, topenářské práce - instalace a servis plynu, plynařské práce. Oprava, servis, instalace, montáže: - sanitární technika - plynové kotle - plynofikace kotelen - plynové pece a hořáky - potrubní a tlakové ...

Chystáte se k rekonstrukci bytu či domu? Pomůžeme, poradíme, realizujeme! Naše firma Vám nabízí kompletní rekonstrukce bytů, domů, bytových jader, interiérů. Koupelny, kuchyně, bytová jádra, obývací pokoje, nábytek. Nabízíme řešení interiérů na míru. Poskytujeme práce instalatérské, stavební, elektrikářské, podlahářské. Obklady, dlažby, ...

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -zplynovací kotle na dřevo -kombinované na uhlí a dřevo. Instalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Montáž: -vodoměry -vodovody -kanalizace -topení.

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Práce: - veškeré řemeslnné práce a drobné opravy v domácnosti - řezání motorovou pilou - instalatérské práce - pokládka plovoucí podlahy - obkladačské - obklady a dlažby - elektroinstalace - zapojení domácích spotřebičů - montáže i demontáže zařízení a nábytku - sklenářské opravy - zednické, zednictví - sádrokartonářské, ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Instalatérské služby.

Vodoinstalatérství, topenářství

Malířství, lakýrnictví, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -vodoinstalatérské -zednické -obkladačské včetně materiálu -rekonstrukce bytových jader na klíč, včetně elektroinstalace, sádrokartonu a vymalování.

Montáž - kuchyňské linky Obkladačské práce Rekonstrukce - byty - bytová jádra Vodoinstalační práce

Stavební práce. Kompletní rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra. Řemeslnické práce: - obklady a dlažby - pokládka různých typů podlahy - omítky vnitřní i venkovní, - instalatérské - elektrikářské.

Vodoinstalatérství, topenářství

Domovní instalatérské práce, instalace v domácnosti: - připojení, výměna - umyvadel, WC, vodoměrů, baterií, sifonů v plastu, mědi, oceli, pozinku a litině - připojení - bojlery, pračky a myčky - montáže ústředního a podlahového vytápění, kotlů na pevná paliva.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Topenářské práce Montáž - sádrokartony Stavební práce Zednické práce Instalatérské práce