Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Voda, plyn, topení, opravy, montáže, projekce včetně ostatních řemesel: - vodoinstalace-plast, pozink, měď - kanalizace-PVC, HT, Geberit, litina - topení-ústřední, podlahové-plast - plynoinstalace, vnitřní rozvody plynu - dodávka a montáž plynových kotlů - kotelny - výměníkové stanice - měření a regulace spotřeby vody a ...

Firma se zabývá: - výroba ocelových konstrukcí dle specifikace zákazníka - výroba výrobků z nerezu - výroba a opravy tlakových nádob dle specifikace zákazníka - instalace topných a plynových rozvodů, vodoinstalace - dodávky a rekonstrukce kotelen - revize – elektrických a plynových zařízení, hromosvodů - inženýrská a ...

Stavební práce: -kamenné a betonové zádlažby včetně dodávky materiálu -klempířské -pokrývačské -tesařské -malířské, natěračské -zednické -výškové -elektroinstalační -zemní práce, 2 traktorbagry, 2 malé pásové bagry, nakladač se spirálovým vrtákem -vodoinstalatérské a topenářské práce -pozink, plast, měď -plynoinstalatérské ...

Provádí: - vodoinstalační práce - izolace - zateplování budov vlastní technologií - sanace vlhkého zdiva - rekonstrukce bytových jader - koupelny na klíč - fasády - obnova chalup - zednické práce - drobné stavební práce - stavby rodinných domů na klíč - chalupy na klíč v Podještědí - půdní vestavby v Praze - střechy - ...

Stavební práce. Technická zařízení budov. Výroba ocelových a nerezových konstrukcí.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Řemeslnické práce: -topenářské, instalatérské, plynařské. -vodoinstalace -kanalizace -ústřední topení -kotelny a výměníkové stanice (kotelna) -domovní a průmyslové plynovody -tepelné izolace -měření a regulace -projekční činnost v uvedených oborech.

Úvod Začátek činnosti společnosti PROSTAV GROUP s.r.o. se datuje rokem 2005. Jako asi většina společností byla na začátku snažením se několika živnostníků poskytnout českému trhu kvalitní řemeslné práce. Odvaha a především velké množství úsilí našeho týmu z pouhé vize vybudovala stabilní a silnou společnost, která se později stala společností s ...

Rozvody: - plyn - voda. Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - topení, krbová kamna s výměníkem.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Revize - elektro Plynařské prácerevize - plyn Topenářské práce Přípravné práce pro stavby - kompletní stavební činnost - stavby na klíč Zednické práce - dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce

Provádím obklady a dlažby, drobné zednické práce, instalatérství, topenářství a další řemeslné práce. Navštivte můj web.

Služby: - truhlářství, - zednictví, - vodoinstalatérství, topenářství, - tesařství.

Naše instalatérství a topenářství ke své práci využívá nejkvalitnější a nejlepší materiál. Zákazníkům nabízíme vypracování přesného rozpočtu ZDARMA.

Stala se Vám havárie vodovodního potrubí, topení či plynu? Hledáte odborníka, který kvalitně a v rychlosti odstraní tyto závady? Kontaktujte instalatéra Jiřího Vyskočila z Rakovníka.

Prodáváme instalatérský materiál a zboží. Nabízíme individuální množstevní slevy. Dále provádíme montáže, opravy a údržbu rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Vytvoříme pro Vás 3D vizualizaci nového bytového jádra

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Specializujeme se na obory ve stavebnictví, provádíme stavby na klíč: - novostavby - rekonstrukce starších budov i opravy historických staveb. Zhotovíme obkladačské, instalatérské, elektroinstalatérské, malířské a podlahářské práce. Provádíme zateplování fasád. Postupem času, naše zaměření stále rozšiřujeme.

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy KNAUF - minerální podhledy. Provádění těchto prací: - rekonstrukce bytových jader - zateplení izolací ORSIL, URSA, ISOVER - elektroinstalace, vodoinstalace - pokládání plovoucích podlah, obkladů a dlažeb - klempířské a pokrývačské práce. Výroba na zakázku: - okna, dveře - kuchyňské ...

Plynoinstalační práce Topenářské prácemontáž - podlahové a ústřední vytápění Montáž - podlahové a ústřední vytápění Kompletní dodávky, montáž a opravy - koupelny Vodoinstalační práce - výměna a montáž domovních vodoměrů

Stavební firma. Služby v oboru stavebnictví a instalatérství.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Maloobchod, prodej: - čerpadla, domácí vodárny, tlakové nádoby, radiátory, bojlery, kotle, oběhová čerpadla, baterie, sprchové kouty, vany, dlaždice, obklady a sanitární keramika.

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.