Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské dodávka, montáž ústředního vytápění - plynofikace rozvod plynu - výstavba vodovodů, kanalizačních sítí - pokládka zámkové dlažby i s dodáním materiálu - zemní práce stroj UNC 61, MTS 24(sklápěč) - zajištění dopravy.

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Provádíme: - zateplování fasád - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáž sádrokartonu - dlažby a obklady - voda - topení - tesařské, zámečnické a truhlářské práce

Společnost Instalace Praha byla založena v roce 1992, historicky však navázala na činnost soukromých firem pohybujících se na stavebním trhu již před rokem 1948 a zejména pak na činnost podniků Průmstav n. p. a Instalace Praha s. p. Zpočátku své existence byla výrazně zaměřena na dodávky technických zařízení budov se specializací v oborech ...

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.

Projekce, projekční práce, realizace: - technické zařízení budov - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - voda, topení, plyn - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Voda, topení, plyn: - vodoinstalace - topenářství - plynofikace - odpadní systémy - tepelná čerpadla.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Profesionální práce zednické, instalatérské, topenářské: -bytová jádra -koupelny -kuchyňské linky.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Podlahářské práce. Solární systémy. Přestavba kotlů.

AUTORIZOVANÁ STAVEBNÍ FIRMA: - kompletní stavební dodávky - stavby občanské, průmyslové a ostatní - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - opravy památkových objektů včetně fasád - zateplování objektů bytových i průmyslových systémem STO* ( bezkonkurenční ceny ) - dozory staveb - zajištění projektové ...

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Výroba a rozvod tepla. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Výroba, prodej: -krbový kotel Montáž: -topení, plynu a vody.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

MONTÁŽ: - kuchyňské linky - jiný nábytek DOPLŇKOVÉ SLUŽBY: - montáž - elektroinstalace - vodoinstalace - připojení plynu - revize plynu - zednické a obkladačské práce - doprava