Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Vodoinstalatérské, topenářské práce.

Služby: -hodinový manžel -stavební zámečnictví -doprava do 3, 5 t.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Naše firma se od roku 1995 zabývá převážně správou a servisem tepelných zařízení, kotlů a kotelen. Mezi naše činnosti patří také údržba výměníkových stanic, VZT a dalších zařízení, vyrábějících teplo.

Fotograf Brno. Služby: -fotografování -portrétové fotografie -výroba booků pro modelky -modelingové foto -focení módy ( dlouholeté zkušenosti ze Styl a Kabo veletrhu) -reklamní fotografie, billboardy, bilbordy -firemní akce, promoce, školní fotografie, rodinné foto.

Naše služby: - komplexní instalatérské a topenářské práce - rekonstrukce bytových jader a bytů.

Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Vodoinstalace, montáž, servis. Maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál.

Kompletní dodávky v oboru plyn, topení a voda. Montáže, opravy a servis plynových zařízení, ústředních a podlahových vytápění.

Prodej vodoinstalačního materiálu. Vodoinstalatérství.

Instalatérské, topenářské práce, rozvody plynu, kanalizace. Práce pro firmy i soukromý sektor. Podlahové vytápění: -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI. Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez dle zakázky a přání zákazníka.

VODA-TOPENÍ-PLYN Kompletní instalatérské práce: - Montáže domovních rozvodů vody - kanalizace, topení a plynu - Navazující montáže zařizovacích předmětů - boilerů, radiatorů, kotlů a krbových kamen. Včetně oprav. - Dále montáže průmyslových rozvodů plynu, vzduchu, páry a kondenzátů, vyměníkových stanic. - Pomoc s ...

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Projekce, výroba, dodávka, prodej: - kompenzátorová technika - potrubní technika, systémy Služby: - rozvod vody, páry, plynu.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Práce: -instaletérské -topenářské -plynařské

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Prodej: - instalatérský a topenářský materiál. Montáž: - centrální vysavače. Revize - plyn.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Provedu údržbářské a řemeslné práce v domě a na zahradě Přivezu, dovezu, zajistím Údržba domu a bytu Údržba zahrad, sekání trávy a střihání živých plotů Stěhování a přemisťování nábytku Instalatérské práce

Prodej, montáž: - instalatérské potřeby.

Topenářství, vodo a plyno instalatérství, montáže, opravy, rekonstrukce: -venkovní a domovní kanalizace -vnitřní plynovody a vodovody -ZTI, zařizovací předměty, saniter -ústřední a podlahové vytápění -solární zařízení -tepelná čerpadla. Materiály: -potrubí Cu -plasty -nerez -podlahové topné systémy Gabotherm, Pedotherm, ...

Kompletní montáž: - kanalizace včetně čištění, vnitřních i venkovních vodovodů, ústředního vytápění, plynovodů. Revize plynovodů. Projekce, servis kotlů. Možnost nákupu: - sanitární keramika, vany, deskové a koupelnové radiátory, kotle, bojlery, měděné a plastové trubky, plynové sporáky. Vznik energie, která pak rozvadí teplo do ...