Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn v bytech: -kanalizace vnitřní: -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI)LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční výrobky -ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) ...

Služby: - autorizované měření emisí střední zdroje - plynofikace rodinných domů, bytů, rozvody plynu - servis plynových kotlů a hořáků v případě havarií do 24 hodin, tel.: 602724409, 724302434 - vodoinstalace, rozvody vody - topenářské práce - výstavba plynových kotelen na klíč, rekonstukce uhelných kotelen.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Přestavba, rekonstrukce: - bytová jadra Prodej, maloobchod: - obklady a dlažby - keramika a vany Montáž plovoucích podlah

Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské -topenářské. Havarijní služba.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstruování cihlových i panelových koupelen.

Stavba: - venkovní kanalizace - vodovodní přípojky ProvádÍ: - bytové elektroinstalace - bytové rozvody vody a odpadů Servis: - elektrické stroje a zařízení - stavební stroje a zařízení

Dodávka, montáž a servis: - lokální teplovzdušná topidla na plyn - nízkotlaké a středotlaké kotelny na plyn, tuhá paliva a mazut - rozvody domovních a průmyslových potrubí - rozvody potrubí dle přání zákazníka ( včetně dodání materiálu ) - teplovzdušné agregáty - solární vytápění Provádí: - veškeré vodoinstalatérské práce - ...

Topenářské, instalatérské a plynařské práce.

Vodoinstalatérské práce. Montáž, oprava: - vodovody, odpady, ventily, baterie a zařizovací předměty.

Služby: -instalatérské práce.

Vodoinstalatérské práce: -vodovodní řady pro města a obce -vodovodní přípojky pro objekty -dodávka, pokládka, montáž -zapojování, tlakové zkoušky -rozbory vody -uvedení do provozu -předání dokumentace ke kolaudaci.

Velkoobchod, prodej: -plastové potrubní systémy pro vnitřní instalace, venkovní montáže (plyn, voda, kanalizace, ústřední, podlahové topení). Projekt, nová výstavba, dodávky na klíč, rekonstrukce, oprava, komplexní dodávka: -inženýrské sítě venkovní -plynovody -vodovody -kanalizační řady -teplovody ...

Práce: -instalatérské, instalační, domovní rozvody: -vodoinstalace, voda v plastech -pára, tlakový vzduch -plynoinstalace, plynař.

Montáž, dodávka: - intalatérské práce - plynařské práce - ústřední topení - vodoinstalace - plynoinstalace - solární panely, zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Práce: -instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační