HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o.
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Jiří Hotový se zaměřuje na vodoinstalatérské, zednické a topenářské práce.

Karel Malý se zaměřuje na zednictví, vodoinstalatérství, topenářství a na solární a tepelná čerpadla.

Martin Pavlíček se zaměřuje na instalatérské práce, montáže vody, topení, plynu a odpadů.

Michal Gross se zaměřuje na montáže centrálních vysavačů, topení, vody, plynu a na realizaci automatických závlah. .

se zaměřuje na vodoinstalatérské a topenářské práce, rekonstrukci odpadů, výměnu kamen, radiátorů a mnoho dalšího.

Práce: -instalatérské -obklady -dlažba -zednické. Montáž: -plastové potrubí pro rodinné domky panelové domy firmy -odpadní potrubí z (PVC*) kamenina -ústřední topení -podlahové vytápění -sádrokartonové konstrukce -vodoměry -rozvody z mědi. Výměna: -plastové potrubí za pozinkované -baterie -vany ...

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynoinstalatérské -elektroinstalatérské. Projekty (projekce), prodej, montáž, revize, záruční a pozáruční servis, opravy: -plynové spotřebiče.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Práce: -topenářské -plynoinstalace -vodoinstalace. Instalace: -plyn -ústřední vytápění. Montáž, prodej: -topný (topenářský) materiál. Prodej, servis: -plynospotřebiče THERM, VIADRUS, ODRA, DAKON- celá řada QUANTUM, OP** Valašské Meziříčí-celá řada. Záruční servis kotlů na tuhá paliva řady H*** pro oblast jižní ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Instalatérství. Práce: -plynoinstalatérské -vodoinstalatérské -topenářské.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Plynařské, elektro práce. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž: -vodoinstalatérství -topenářství -plynoinstalce -kotelny -školy, školky, provozovny, hotely. Projekce: -školy, školky, provozovny, hotely. -revize plynu -voda, topení, plyn.

Práce: -topenářské -solární kolektory -podlahové topení -tepelná čerladla -instalatérské Adresa: Havlíčkova 751 664 42 Mořice

Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Kompletní stavební práce, služby: -rekonstrukce bytových jader -koupelny v rodinných domech -pokládku schodišť -sádrokartonářské práce -minerální stropy Amstronk -rozvod elektroinstalace včetně revize a montáže doplňků -instalatérské práce, rozvod vody, kanalizace, topení, plynu -kompletace zařizovacích předmětů a koupelnových ...

Vodoinstalatérství, topenářství