HL Stav Stavebně-obchodní družstvo

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o.
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Společnost TVEZ Bártek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Zaměřujeme se na instalatérské, topenářské, elektrikářské a zednické práce. Zajistíme vám vodovodních a topných systémů, špičkové elektroinstalační práce i rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce či zateplování fasád. Hledáte spolehlivou a precizní firmu? Volejte nás.
TVEZ Bártek - moderní firma s aktivním přístupem
Josef Macek se specializuje na vodoinstalatérství a topenářství a provádí kontroly a revize kotlů.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Masérské, rekondiční a regenerační služby vodoinstalatérství, topenářství

Ladislav Hladík sse zaměřuje na montáže a opravy vodoinstalací a sanity, instalaci vodoměrů, montáže a servis tepelných rozvodů a prodává tepelná čerpadla, kotle a klimatizace.

Ladislav Navrátil se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalatérké práce, prodává s tím související materiál a plastové a pryžové výrobky.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Vodoinstalatérství, topenářství

Milan Smolík se specializuje na topenářské, vodoinstalatérské práce, montáž kotlů, rekonstrukce koupelen a na oblasti týkající se instalací plynu.

Společnost Tosap-CZ, s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se zámečnictví, instalace vody, plynu, topení a klimatizace.

Vodoinstalatérství, topenářství

Karel Kvintus se zaměřuje na vodoinstalatérství, topenářství, montáž kotlů, podlahové topení, solární zařízení a mnoho dalšího.

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků vodoinstalatérství, topenářství

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem

Topenářské práce Vodoinstalační a kanalizační práce

Jaroslav Padrtka provádí instalatérské a topenářské práce, jádrové vrtání a čištění kanalizací.

Topenářské práce Montáž - podlahové topení Montáž - topení Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce - odpadní potrubí - vodovodní baterie - sprchové kouty - vodoměry

Plynárenské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Dodávka a montáž - stínící technika ROLUX, BEMATECH Vodoinstalace

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce