Sanaci staveb je nutné realizovat po živelných pohromách nebo při prosakování spodních vod. Průzkumy a následné projekty mohou dát za výsledek podřezání zdiva, injektážím, elektrofyzikálnímu vysoušení, zarážení nerezových desek nebo mikrovlnnému vysoušení.

Podřezání zdiva Podbourání zdiva Sanační omítky - sanace zdiva Svislé a vodorovné izolace proti vodě Nopové fólie Stěrkové izolace Sádrokartony.

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Sanace: -zdiva, zateplení -fasády. Zámkové dlažby: -obruby. Stavební práce: -rekonstrukce bytů -výstava nových RD -půdní vestavby.

Stavební práce: -statické zajišťování staveb -odstraňování vlhkosti staveb -projektové a inženýrské práce -znalecká činnost -statika mostů -sanace památkových objektů -injektáže-trny, kotvy, táhla -tesařské práce -truhlářské a sklenářské práce -umělecko-řemeslné práce.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Provádíme: -projektování a realizaci staveb -veškeré zednické a stavební práce -novostavby, přestavby a rekonstrukce bytových, občanských a průmyslových objektů -stavby rodinných domů i jejich opravy -půdní vestavby včetně zateplení podkroví -střešní krytiny všeho druhu -sanace, opravy, zateplení a nátěry fasád -dlažby a obklady ...

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů

Práce: - zateplení objektů - sanace a renovace objektů - fasádní práce - rekonstrukce bytů a domů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce komerčních prostor - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavby, stavební firma: - občanská, bytová, průmyslová a zemědělská výstavba - střešní nástavby - kompletní rekonstrukce a opravy staveb - sanace vlhkého zdiva - zateplování fasád.

Provádí: -izolace proti vlhkosti -sanační omítky -izolace sklepních místností proti vlhku.

Služby pro ochranu životního prostředí: -průzkumy znečištění komtaminovaných zemin a vod, analýzy, rizika -vzorkování a monitoring skládek a kontaminovaných lokalit -sanace zemin a podzemních vod -sanace a demolice výrobních areálů -sanace a rekultivace skládek -projekty a realizace -doprava, předúprava a zneškodňování ...

Speciální stavební činnosti - sanace betonových konstrukcí Vysokopevnostní betonové zálivky Hydroizolace a izolace Ochrana betonových konstrukcí Inženýring a autorský dozor Technické poradenství Diagnostika Návrhy řešení a zpracování technologických postupů

Práce stavební, zednické, izolační, sádrokartonářské. Sanace vlhkého zdiva. Zemní práce.

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Příprava pro průmyslové podlahy a příprava mostů pro izolace. Provádíme tryskání, frézování, broušení betonů, asfaltů, průmyslových podlah a mostových desek. Tyto technologie jsou bezprašné, u každé technologie je odsávání. Aplikace, realizace - průmyslových podlah. Frézování, tryskání, broušení betonu a asfaltu. Dále provádíme ...

Firma se dlouhodobě zabývá širokým spektrem činností v oblasti ekologie: - průzkumné a sanační prác - biodegradace v odpadních systémech - čištění: - plochy, jímky, nádrže, potrubí .

Výroba - bazény Hydroizolace střech Výroba - bazénová izolace Zemní práce Výstavba - jezírka

Stavební činnost. Obchodní činnost ve stavebnictví. Sanace staveb, podřezávání zdiva.

Služby, práce: -sanace znečištěného horninového prostředí a podzemních vod. -hydrogeologický, inženýrskogeologický průzkum.

Stavby, rekonstrukce: - rodinné domy - byty. Stavby, stavební činnost, rekonstrukce, izolace proti vodě: -ploché střechy-občanské i průmyslové stavby po celé ČR: -foliové systémy: -měkčené PVC -polyolefin -včetně zateplení -sanace-staré střechy -nové střešní pláště-komplexní dodávka. Izolace: -spodní stavby proti vodě ...

Průzkumy staveb. Návrh a projekty sanací budov. Statické posudky včetně statického zabezpečení budov. Komplexní sanace vlhkého zdiva: -chemické injektáže proti tlakové vodě -podřezáváním včetně sanačních omítek, vzduchoizolační systémy, vodotěsné izolace. Sanace železobetonových konstrukcí. Izolace spodní stavby -asfaltové pásy ...

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

AKTIVITY FIRMY AQUAFILTER, v.o.s. Dalšími úspěšně realizovanými aktivitami firmy Aquafilter, v.o.s. jsou : - sanace a dotěsnění nádrží na vodu.