Sanaci staveb je nutné realizovat po živelných pohromách nebo při prosakování spodních vod. Průzkumy a následné projekty mohou dát za výsledek podřezání zdiva, injektážím, elektrofyzikálnímu vysoušení, zarážení nerezových desek nebo mikrovlnnému vysoušení.

Technické vysoušení staveb po haváriích vody

Vývoj, výroba, prodej: - speciální stavební chemie NAVOM - hydroizolační a antikorozní ochrana - hydroizolace - sanace staveb.

Stavební firma: - kompletní regenerace panelových domů - regenerace fasád včetně aplikace dodatečného zateplení - hydroizolace střech, lodžií a balkónů - statika a sanace stavebních objektů.

Stavební činnost: - výstavba občanských, bytových a průmyslových staveb - realizace nosných a základových konstrukcí - realizace hrubých vrchních a hrubých spodních staveb - rekonstrukce, sanace a modernizace staveb - střešní nástavby - montované ocelobetonové stavby - opěrné a sanační stěny - zemědělské a průmyslové ...

Zateplování fasády, sanace, vlhké zdivo. Montáže - sádrokartony Obkladačské práce Stavební práce - rekonstrukce - adaptace - opravy - úpravy Zednické práce.

Stavební společnost: - řezání betonu a železobetonu - jádrové vrtání, - sanace železobetonu - průmyslové lité podlahy - trhací práce hydraulickým klínem.

Zateplování fasád - sanace budov, vlhkého zdiva a betonových konstrukcí - dodatečné hydroizolace injektáže - odstraňování vlhkosti budov Stavební činnostvýstavba - stavby na klíč - zděné konstrukce - monolitické konstrukcerevitalizace panelových domů Odborné semináře pro společenství vlastníků jednot - rady v ...

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Služby pro ochranu životního prostředí: -průzkumy znečištění komtaminovaných zemin a vod, analýzy, rizika -vzorkování a monitoring skládek a kontaminovaných lokalit -sanace zemin a podzemních vod -sanace a demolice výrobních areálů -sanace a rekultivace skládek -projekty a realizace -doprava, předúprava a zneškodňování ...

Speciální stavební činnosti - sanace betonových konstrukcí Vysokopevnostní betonové zálivky Hydroizolace a izolace Ochrana betonových konstrukcí Inženýring a autorský dozor Technické poradenství Diagnostika Návrhy řešení a zpracování technologických postupů

Firma se dlouhodobě zabývá širokým spektrem činností v oblasti ekologie: - průzkumné a sanační prác - biodegradace v odpadních systémech - čištění: - plochy, jímky, nádrže, potrubí .

Služby, práce: -sanace znečištěného horninového prostředí a podzemních vod. -hydrogeologický, inženýrskogeologický průzkum.

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

AKTIVITY FIRMY AQUAFILTER, v.o.s. Dalšími úspěšně realizovanými aktivitami firmy Aquafilter, v.o.s. jsou : - sanace a dotěsnění nádrží na vodu.

Zabýváme se výrobou a distribucí vzduchoizolačních tvarovek IPT, které jsou ideálními prvky pro konstrukci provětrávaných podlah a vzduchoizolačních mezer. Dále se zabýváme komplexním poradenstvím v oblasti sanace vlhkých staveb.

Zateplení fasády rodinnych domu Sanace zdíva-izolace proti vodě a vlhkosti Rekonstrukce od A do Z Rodinné domy na klíč Klinker cihly a pasky-licove zdívo-ploty-fasady

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Ryze česká stavební společnost. Výroba technologie pro sanaci betonových konstrukcí. Nadále patříme kvalitou i technickým a lidským vybavením ke špičce v sanacích betonových konstrukcí.

Vysoušení a odvlhčování vlhkých prostor a zdiva. Prodej a pronájem kondenzačních vysoušečů a odvlhčovačů.

Provádíme stavební práce se zvláštní specializací na izolace plochých střech, teras a sanace vlhkého zdiva..

Činnosti firmy: - trhací a vrtací práce - sanace - výroba, prodej trhavin.

Divize vysoušení a vytápění. ATP HEAT s.r.o. je firma, která se zabývá řešením následků různých havárií vody, zatečení a problémů, způsobených zvýšenou stavební vlhkostí a vytápěním prostor. Činnost firmy: - vysoušení stavebních konstrukcí s tepelnými izolacemi (podlahové konstrukce, střešní pláště..) - vysoušení staveb (podlahy, stěny, ...

Služby, práce: -mykologický průzkum, posouzení stavu dřevěných konstrukcí. -sanace dřevěných konstrukcí. -tesařské, klempířské, pokrývačské. Kancelář: Poděbradská 1163, Šestajovice (Praha - východ).

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.